ZWAARGEWICHT KICKBOKSER: 'Ik maak Rico Verhoeven af' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

ZWAARGEWICHT KICKBOKSER: 'Ik maak Rico Verhoeven af'

ZWAARGEWICHT KICKBOKSER: 'Ik maak Rico Verhoeven af'
ZWAARGEWICHT KICKBOKSER: 'Ik maak Rico Verhoeven af'

Het ziet er naar uit dat GLORY Kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven een uitdaging aan zijn broek heeft. Iraj Azizpour daagt Rico Verhoeven uit en zweert hem af te maken.

Voormalig Kunlun Fight Heavyweight Champion Iraj Azizpour ziet een gevecht tegen Rico Verhoeven wel zitten. Zo meld k1ckboxingnews. Het zwaargewicht zegt via Instagram Rico Verhoeven af te willen maken. Nu hebben wel meer kickboksers dit verklaart, maar Iraj Azizpour is een ander verhaal.

Rico Verhoeven vocht ook in Kunlun tegen Andrei Herasimchuk, deze versloeg Rico in 2015. Aangezien Azizpour op zijn beurt Herasimchuk versloeg in 2017, claimt hij een stap te ver te zijn voor Verhoeven. Op Instagram zegt Azizpour;

Laat het gebeuren

"Laten we eerlijk zijn Badr Hari kreeg Rico Verhoeven neer in de eerste en tweede ronde van hun gevecht in december. Maar hij heeft geen schijn van kans tegen mij, ik stuur hem naar het canvas. Ik heb de kwaliteiten om hem te verslaan. Ik maak hem af, laat dit gevecht gebeuren."

Of er een gevecht komt, of Rico Verhoeven überhaupt zal reageren op Azizpour is niet bekend. Dat het een interessant gevecht zou kunnen worden lijkt buiten kijf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws