Zij vechten op Glory 80! 'Wat wij tot nu toe weten' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Zij vechten op Glory 80! 'Wat wij tot nu toe weten'

Zij vechten op Glory 80! 'Wat wij tot nu toe weten'

Glory 80 wordt op 19 maart gehouden in Hasselt, België. Een aantal vechters zijn bekend zoals Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek. Maar wie zullen er nog meer aantreden op het eerste evenement van Glory in 2022. De organisatie houdt het spannend.

De kickboks fans wachten in spanning af voor meer nieuws over Glory 80. Alhoewel nog niet eens officieel aangekondigd door de organisatie zelf, kwam de Telegraaf met het nieuws dat Hasselt uitverkoren is. Glory wijkt uit naar ons buurland vanwege het anti-doping beleid van de Nederlandse Vechtsportautoriteit.

Ook wist de krant te melden dat Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek in een herkansing te zien zullen zijn. Ook Luis Tavares zal vechten om de lichtzwaargewicht titel tegen kampioen Artem Vakhitov. Ook zal bij de zwaargewichten een wedstrijd tussen Jamal Ben Saddik en Levi Rigters te zien zijn.

Wat wij weten

Bronnen melden dat het langverwachte gevecht tussen kampioen Rico Verhoeven en Alistair Overeem ook geboekt zou staan. Woordvoerders binnen Glory gaven aan dat er begin deze week meer nieuws zou komen, echter tot nu toe geen informatie. Maar wie vechten er nog meer. De terugkeer van Mohammed Jaraya wordt verwacht.

In de wandelgangen circuleren ook de namen van Donegi Abena, Hamicha en nog een aantal onbevestigde namen. De spotters van onze redactie houden diverse kanalen in de gaten voor meer nieuws omtrent het super evenement. Wat het zeker zal worden als de headliner tussen Verhoeven en Overeem staat. Overigens heeft Glory volgens insiders voor dit evenement deze wedstrijd niet nodig met publiekstrekkers als Badr en Ben Saddik.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws