Wrzosek zegt 'JA' tegen Badr herkansing! 'Ik ben er klaar voor' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Wrzosek zegt 'JA' tegen Badr herkansing! 'Ik ben er klaar voor' (video)

Wrzosek zegt 'JA' tegen Badr herkansing! 'Ik ben er klaar voor' (video)

Arkadiusz Wrzosek is in voor een herkansing tegen Badr Hari, in een video die vandaag door Glory Kickboxing werd vrijgegeven zegt de Pool klaar te staan.

De Pool verraste vriend en vijand afgelopen december door de kickbokslegende knock-out op het canvas achter te laten. Een hoge trap tegen het hoofd van Badr maakte een einde aan een wedstrijd die in het voordeel leek van de legende.

Er volgde een korte radiostilte totdat Badr zelf op Instagram aankondigde zich te willen wreken voor zijn verlies. Al eerder liet Wrzosek in een interview los open te staan voor een tweede gevecht met Badr. In de video zegt de Pool er klaar voor te zijn.

Ja ik wil

,,Of ik bereidt ben voor een herkansing met Badr? Ja, als iemand het vraagt, als Glory het vraagt. Dan ga ik akkoord, omdat ik tegen de beste vechters wil knokken", aldus Wrzosek.

Glory kondigde aan in februari 2022 met een groots evenement te komen. Hoe zich dat nu verder zal ontwikkelen met de nieuwe coronapandemie en de lockdown is nog afwachten. Evenals Glory de twee vechters tegen elkaar zet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws