Monster! 'Toen Badr niet opstond wist ik het zeker!'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Monster! ‘Toen Badr niet opstond wist ik het zeker!’

Monster! ‘Toen Badr niet opstond wist ik het zeker!’

Badr Hari ligt op KO in de ring na de trap van Arkadiusz Wrzosek

Arkadiusz Wrzosek trapte kickbokslegende Badr Hari knock-out in september dit jaar. De overwinning bracht hem vandaag de knock-out van het jaar prijs op bij Glory Kickboxing.

In een interview op de site van Glory zegt Wrzosek; ,,Badr stond niet meer op en wist ik, ik heb gewonnen”. De Pool verteld dat hij open staat voor een herkansing met Badr, maar de organisatie heeft het hem nog niet gevraagd. Tot die tijd is hij bereidt iedereen in de zwaargewicht divisie van Glory (lees verder onder video).

,,Er zijn veel goede vechters in de zwaargewicht divisie. Ik hoop dat ik in de toekomst tegen Plazibat kan vechten. Hij is erg goed en de nummer één uitdager in de divisie”, aldus Wrzosek. ,,We zouden al twee keer met elkaar vechten, hopelijk zal het op een dag gebeuren. Op dit moment is elke vechter aan de top van de divisie een zeer opwindende tegenstander voor mij, dus het maakt niet uit tegen wie ik vecht.”

Badr is een monster

De Pool zegt dat Badr is zijn ogen een echte legende is. ,,Ja, Badr is de beste vechter ter wereld. Ik wist dat als ik met hem zou boksen, het niet goed met me zou gaan. Hij is een monster. Dus ik wachtte op mijn kans om hem knock-out te slaan met een tegenaanval, en ik deed het. “

,,Mijn coach zei het, Nick zei het, mijn sparringpartners, iedereen zei het: “Je hebt hele goede tegenaanvallen, je moet proberen hem te vangen.” Het is geen geheim. Je kunt zijn oude gevechten bekijken. Als iemand met hem ten strijde trekt, worden ze uitgeschakeld”, zegt Wrzosek die hoopt in 2022 wwer in actie te komen.

Bekijk ook

Klojo's vangen klappen na gooien bierblikjes

Klojo’s vangen klappen na gooien bierblikjes! Boksers pesten niet slim (video)

Dat leverde de twee klojo's flinke klappen op.

Moord op bekende vechter door politieagent! 'Dader op de vlucht'

Politieagent op de vlucht na doodschieten bekende vechter

Deze werd gisteren doodgeschoten door een marechaussee

Gökhan Saki: 'Deze idioot is geen kickboks coach'

Gökhan Saki: ‘Deze idioot is geen kickboks coach’

Gökhan Saki behoort tot de absolute top van de kickboks en MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page