'Wat een avond!' Rico reageert op gevecht met Jamal Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Wat een avond!' Rico reageert op gevecht met Jamal

'Wat een avond!' Rico reageert op gevecht met Jamal

Rico Verhoeven voerde gisteravond een heftig gevecht tegen Jamal Ben Saddik. De kampioen verdedigde voor de tiende keer zijn titel met succes en vond het een eer met zijn rivaal in de ring te hebben gestaan.

Er is al veel gezegd en geschreven over de strijd tussen Rico en Jamal, gisteravond werd meer dan eens duidelijk wat de twee topatleten in huis hadden. Volledig leeg geslagen eindigde de wedstrijd in een hard bevochten winst voor de kampioen.

Ook Ben Saddik gaf het beste van zichzelf en kwam er net zoals Rico niet zonder kleerscheuren af. Beiden leden zware blessures maar begroeven hun strijdbijl in de ring. Op Insta reageerde verhoeveven vanmiddag op de wedstrijd. ,,Wat een avond, dit is vechten zoals het leven en had alles in ontbering, glorie, toewijding en zo veel. We vallen maar staan altijd weer op en vervolgen onze reis" schrijft Rico.

Wat een eer

,,Om een geweldig gevecht te maken heb je een tegenstander nodig die het vermogen heeft om zichzelf en jou naar een hoger niveau te tillen en dat is wat Jamal Ben Saddik deed……gelukkig hebben we het allemaal in de ring achtergelaten."

''Het was een eer om de ring voor de derde keer met je te hebben gedeeld en samen hebben we geschiedenis geschreven. Doe voorzichtig en blijf gezond kampioen", aldus een oprechte Rico. Ook Ben Saddik reageerde al op social media en gaf aan dat er wederzijds respect is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws