Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: 'Kwaad bloed begraven'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Jamal Ben Saddik verloor gisteravond van Rico Verhoeven in een van de heftigste gevechten ooit binnen de organisatie. Het publiek in het Gelredome zagen twee vechters die tot bloedens toe alles gaven.

Op Instagram reageert vanmorgen Ben Saddik op de wedstrijd; ,,Het is een moeilijk jaar geweest met veel zware gevechten, maar we weten allemaal dat niets in het leven vanzelfsprekend is”, schrijft Ben Saddik. ,,Ik zou niet dankbaarder kunnen zijn voor alle geleerde lessen. “

,,Dank u Allah swt voor het beschermen van mij en voor het leren van doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Ik wil ook alle mensen (familie, vrienden, mijn nieuwe team, fans,..) bedanken die altijd aan mijn zijde blijven door de ups en de downs.. Jullie worden allemaal gewaardeerd.”

Rico bedankt

,,Bedankt Rico Verhoeven voor het geven van deze kans die zeker de geschiedenis in zal gaan als een geweldige kans voor de zwaargewicht divisie, je bent zeker een krijger en met dat gezegd hoop ik dat we het slechte bloed dat er was kunnen begraven… Al deze levenslessen hebben me zeker tot een beter mens gemaakt. Bedankt allemaal voor de steun en ik zal doorgaan en insha’Allah zal ik op een dag jullie Marokkaanse kampioen worden”, sluit Ben Saddik af.

Zowel Ben Saddik als Verhoeven liepen zware blessures op. De Belgisch-Marokkaanse vechter had een snee op zijn scheenbeen, Verhoeven’s oog was dichtgeslagen en had een diepe snee die flink bloedde. Critici vinden dat de wedstrijd eerder gestopt had moeten worden en dat deze te lang doorgezet werd.

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page