? | TRAINER BADR HARI GEEFT KICKBOKSLES OP STRAAT: 'We moeten iets' Nieuws
Nieuws

? | TRAINER BADR HARI GEEFT KICKBOKSLES OP STRAAT: 'We moeten iets'

? | TRAINER BADR HARI GEEFT KICKBOKSLES OP STRAAT: 'We moeten iets'

Mike Passenier die onder andere kickbokslegende Badr Hari traint geeft nu ook les op straat.

Door de coronamaatregelen zijn veel sportscholen gedwongen om alternatieven te zoeken, waar sommigen zijn hele inboedel naar buiten verhuist bedenkt de andere een alternatief.

Zo ook Mike Passenier, om zijn leden te laten kickboksen is er een constructie bedacht waar de bokszakken buiten aan gehangen kunnen worden. "Ik wil mijn leden toch wat kunnen bieden, op zaterdag doen we wat MMA naast het kickboksen, "zegt Passenier tegen onze redactie.

We moeten iets

De sportschool heeft ook een grote fitness ruimte op de eerste etage, echter om te gaan slepen met de dure apparatuur is niet echt makkelijk. "We doen voor fitness wat Kettlebell oefeningen. We moeten iets. "

Vrijdag wordt er in Den Haag gedemonstreerd door een aantal bekende vechtsporters die graag willen dan dat sportscholen eerder opengaan dan de beoogde 1 september. Er moet nog blijken of de overheid hier naar zal luisteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws