Topkickbokser Hesdy Gerges sluit somber hoofdstuk af Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Hesdy Gerges sluit somber hoofdstuk af

Topkickbokser Hesdy Gerges sluit somber hoofdstuk af
Topkickbokser Hesdy Gerges sluit somber hoofdstuk af

Hesdy Gerges is het vechten gewend zowel binnen als buiten de ring. De biografie over zijn leven verschijnt deze week.

Gerges die in top conditie lijkt spreekt op Instagram over zijn leven en zijn te verschijnen boek 'Fighterheart'. "Door criminoloog Frank van Gemert is de biografie “Fighterheart” over mijn leven als kickboxer en persoon Hesdy Gerges geschreven. "

Veel verdriet

"Mijn leven heeft grote successen in de topsport gekend maar ook enorme diepte punten in de privé sfeer. Met de publicatie van het boek wil ik een somber hoofdstuk van mijn leven afsluiten en mijn spijt betuigen aan iedereen die ik verdriet heb aangedaan, hoe lang geleden ook. "

Ik hoop dat getalenteerde vechtsporters lessen kunnen leren van fouten zoals ik die maakte. Het is/was het niet waard! Voor mij als persoon en topsporter komt er een streep te staan onder een zure rekening waarvoor ik alle verantwoordelijkheid op mij neem. "

Nieuw tijdperk

Een tijdrovende rekening met alleen maar “down time” die ik inmiddels heb betaald en waarvan ik spijt heb. Belangrijk voor mij is om te melden dat er een nieuw tijdperk is aangebroken waar bij de toekomst agenda kort en helder is.

Aan alle fans van Hesdy 2.0: “l’ll be back, my comeback is greater than the setback”. Interviews met de media en pers doe ik alleen na gewonnen partijen waarvan er veel gaan komen! Tot snel! Osu! Het boek over het leven van Gerges geeft een diepe inkijk op zijn leven. Een niet te missen must have voor kickboks fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws