Biografie topkickbokser Hesdy Gerges binnenkort verkrijgbaar Nieuws
Nieuws

Biografie topkickbokser Hesdy Gerges binnenkort verkrijgbaar

Biografie topkickbokser Hesdy Gerges binnenkort verkrijgbaar
Biografie topkickbokser Hesdy Gerges binnenkort verkrijgbaar

FIGHTERHEART de biografie over topkickbokser Hesdy Gerges verschijnt binnenkort in de boekhandel.

De Biografie over Gerges is onthullend en gunt een kijkje in het leven van de topsporter. Het levensverhaal van een straatjongen die gaat kickboksen en de internationale top bereikt.

Turbulent leven

De carrière van Gerges kent grote successen, maar ook diepe dalen. In de vechtsportwereld liggen topsport en criminaliteit met regelmaat dicht bij elkaar.

Uit de vele gesprekken die auteur en criminoloog Frank van Gemert met hem heeft, blijkt dat het leven van Gerges zich soms vrijwillig, maar soms ook noodgedwongen afspeelt op het scherpst van de snede.

Boeiend

Een week voor het belangrijkste gevecht uit zijn loopbaan in 2010, in de Amsterdamse Arena tegen Badr Hari, raakt hij betrokken bij een grootschalige drugszaak. Het zal een keerpunt worden in zijn carrière.

Het juridisch proces dat in België van start gaat duurt meer dan zeven jaar en heeft een verwoestend effect op hem. Hij wordt veroordeeld tot 4,5 jaar cel. De biografie verschijnt half juni 2020 en is een uitgave van Just Publishers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws