? | Topkickbokser Hesdy Gerges opent jacht op Rico Verhoeven Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

? | Topkickbokser Hesdy Gerges opent jacht op Rico Verhoeven

? | Topkickbokser Hesdy Gerges opent jacht op Rico Verhoeven

Nu een half jaar later post Gerges een video op Instagram die niets aan de verbeelding overlaat. In eerste oogopslag kan men denken dat het een liefelijk filmpje is. Niets is minder maar, de video bevat een boodschap en niet zomaar een.

"Like en deel deze video als je wilt zien hoe ik de zogenaamde "koning van het kickboksen" laat buigen voordat ik hem breek … In 2 weken volledige video online! Osu! " zegt Gerges over de video. Het is dus een teaser tot meer.

Dat beloofd wat

Reactie op de video zijn divers; "Word eens tijd dat die kwal een keer op zijn plaats gezet word," tot "Goed bezig Hesdy ! Zo te ben jij helemaal klaar voor ! Jij kan niet wachten . Maar ik denk dat Rico jou zal laten wachten tot jij uit je ritme komt dan gaat ie pas reageren. "

Hoe het ook zij Gerges is Verhoeven niet vergeten en het jachtseizoen lijkt opnieuw geopend. Nu wachten tot over twee weken de gehele video uitkomt. Voor zover bekend heeft Verhoeven nog niet gereageerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws