🎥 | Topkickbokser Hesdy Gerges opent jacht op Rico Verhoeven – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 🎥 | Topkickbokser Hesdy Gerges opent jacht op Rico Verhoeven

🎥 | Topkickbokser Hesdy Gerges opent jacht op Rico Verhoeven

Hesdy Gerges verstoorde de persconferentie na de wedstrijd afgelopen december tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Gerges daagde Verhoeven uit, die hem terug antwoordde met pannenkoek.

Nu een half jaar later post Gerges een video op Instagram die niets aan de verbeelding overlaat. In eerste oogopslag kan men denken dat het een liefelijk filmpje is. Niets is minder maar, de video bevat een boodschap en niet zomaar een.

“Like en deel deze video als je wilt zien hoe ik de zogenaamde “koning van het kickboksen” laat buigen voordat ik hem breek … In 2 weken volledige video online! Osu! ” zegt Gerges over de video. Het is dus een teaser tot meer.

Dat beloofd wat

Reactie op de video zijn divers; “Word eens tijd dat die kwal een keer op zijn plaats gezet word,” tot “Goed bezig Hesdy ! Zo te ben jij helemaal klaar voor ! Jij kan niet wachten . Maar ik denk dat Rico jou zal laten wachten tot jij uit je ritme komt dan gaat ie pas reageren. “

Hoe het ook zij Gerges is Verhoeven niet vergeten en het jachtseizoen lijkt opnieuw geopend. Nu wachten tot over twee weken de gehele video uitkomt. Voor zover bekend heeft Verhoeven nog niet gereageerd.

Bekijk ook

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page