'Roekeloos!' Kickbokser flipt uit na zieke knock-out (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Roekeloos!' Kickbokser flipt uit na zieke knock-out (video)

'Roekeloos!' Kickbokser flipt uit na zieke knock-out (video)

Qasham Mammadov trapte eerder deze week Majid Shahriyari uit Iran knock-out tijdens een Loval Fight Club event in Istanboel, Turkije. Alhoewel het een schitterende KO was krijgt Mammadov commentaar op zijn gedrag.

De knock-out van Mammadov op Shahriyari was er een om van te smullen voor de kickboksfans. Toch is er flink commentaar omdat Mammadov zich roekeloos gedroeg na de KO en zich niet leek te bekommeren om zijn rivaal.

,,Geweldige kick… Brute vertoning achteraf. Ren niet roekeloos rond een ring terwijl een persoon op de grond ligt die hulp nodig heeft. Maak plaats voor artsen", aldus een commentaar op Reddit. ,,Blijf verdomme weg van het gebied van de ring waarin ze liggen."

Toch zal de adrenaline en het scoren van een degelijke overwinning de overhand hebben gehad bij Mammadov. ,,Heb respect voor een gevallen vijand. Zorg ervoor dat ze in orde zijn voordat je volledig uitflipt." Hoe het ook zijn Mammadov kan een schitterende winst op zijn palmares bijschrijven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws