RICO VERHOEVEN: 'Met beetje geluk vecht ik december of januari'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / RICO VERHOEVEN: ‘Met beetje geluk vecht ik december of januari’

RICO VERHOEVEN: ‘Met beetje geluk vecht ik december of januari’

RICO VERHOEVEN: 'Met beetje geluk vecht ik december of januari'

Er wordt bij GLORY Kickboxing achter de schermen hard gewerkt aan de komende events. Kampioen Rico Verhoeven hoopt snel te vechten.

In een interview woensdag met de radio zender FunX waar met Verhoeven gesproken werd over zijn ambassadeurschap voor de Nationale Sportweek van het NOC-NSF, werd gevraagd wanneer de topatleet de ring in gaat.

Niets is zeker

“Ik hoop in december of januari, met een beetje geluk. Dat zou heel fijn zijn, want ik sta te popelen!,” zegt Verhoeven tegen de zender. Afgelopen week bij het RTL praatprogramma Jinek gaf Verhoeven aan nog niet te weten wanneer hij de ring in gaat.

Ook zegt Verhoeven dat de komende zes maanden er alleen studio events zullen zijn zonder publiek. Om deze te bekijken zal er betaald moeten worden via een zogenaamde Pay Per View constructie.

Betaald kijken

Wie de events gaat uitzenden is niet bekend, wel wordt voormalig partner ‘Ziggo’ genoemd. GLORY zou daar hebben aangeklopt na de breuk met Veronica die gratis uitzendingen verzorgde.

Over het kijken via een betaalde livestream zegt Verhoeven: “We moeten roeien met de riemen die we nu hebben. Het is jammer dat er geen publiek is, maar misschien is dit de nieuwe realiteit en moeten we daaraan wennen.”

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page