RICO VERHOEVEN: 'Ik weet niet wanneer ik weer vecht'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / RICO VERHOEVEN: ‘Ik weet niet wanneer ik weer vecht’

RICO VERHOEVEN: ‘Ik weet niet wanneer ik weer vecht’

RICO VERHOEVEN: 'Ik weet niet wanneer ik weer vecht'

Tijdens de uitzending van Eva Jinek op maandagavond werd duidelijk dat Rico Verhoeven voorlopig nog niet in de kickboks ring te zien zal zijn.

De wereldkampioen kickboksen bij GLORY, Rico Verhoeven was gast bij Jinek om zijn ambassadeurschap voor de National Sportweek te bespreken. Als rolmodel probeert Rico de mensen weer aan het sporten te krijgen. Volgens Ziggo presentator Jack van Gelder die ook gast was is het uitzonderlijk dat Rico dit mag doen.

“Kickboksen is geen Olympische sport, dan is het uitzonderlijk en goed voor de sporten dat Rico dit mag doen van de NOC-NSF,” aldus van Gelder. Er werd ook gesproken over GLORY en de toekomst van Rico bij de organisatie die terug komt van een onder curatele stelling en een faillissement van de Nederlandse BV.

Betaald kijken

Op de vraag of Rico vrouw Badr er snel aankomt zegt Rico; “Badr heeft eerst een andere tegenstander, ik weet niet wanneer ik weer mag vechten.” Badr staat 7 november tegenover Benny Adegbuyi. Dit event zal volgens Van Gelder en Rico via een Pay Per View, betaald kijken worden uitgezonden.

In het geval dat Rico in 2021 weer vecht verwacht Van Gelder ook dat dit betaald zal zijn. “We zijn het als Nederlanders niet gewend, dus of het veel publiek zal trekken is niet duidelijk, ” zegt Van Gelder. Overigens zegt Rico dat hij verwacht voor een lege zaal te vechten mocht er nog een gevecht komen, tegen Badr of iemand anders.

Bekijk ook

Oud UFC’er MEPT fan in gezicht! ‘Hij wilde vechten’

UFC-legende Don Frye kreeg tijdens UFC 270 afgelopen weekend ruzie

Pak slaag door koude Pizza! ‘Daar gaat je bestelling’ (video)

Wat doe je als een pizza die je hebt besteld koud is?

Waarom ‘The Rock’ nooit in de UFC heeft gevochten!

Dwayne Johnson is een reus van een vent

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page