Rico krijgt gunstig voorteken in strijd tegen Badr (video) Nieuws
Nieuws

Rico krijgt gunstig voorteken in strijd tegen Badr (video)

Rico krijgt gunstig voorteken in strijd tegen Badr (video)

Vandaag is het dan zover, het super kickboks gevecht van het decennium tussen GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven en uitdager Badr Hari.

In aanloop naar hun clash zaterdagavond bezochten beide top atleten direct aade de wegingen op Papendal vrijdag het Gelredome in Arnhem, de plek waar eens en voor altijd zal worden beslist wie de sterkste van de twee is.

ZIE OOK >> Zware beveiliging rondom gevecht Rico vs Badr

Tijdens de weging en de daarom volgende 'staredown' het moment waarop Rico en Badr oog in oog stonden werd al duidelijk dat er groot respect is tussen de twee top kickboksers. Zij reikten elkaar de hand en omhelsde elkaar kort, een teken van respect.

Een geluksteken

Echter lijkt Rico een ander voorteken te hebben gekregen terwijl hij in de ring stond om te proeven waar hij zijn strijd tegen Badr aan zal gaan. Een vlinder werd opgemerkt die zelfs kort in de handen van de grote kampioen neerstreek. Voor Rico is dit een gunstig voorteken.

Ook Badr betreden de ring samen met een van zijn dochters, die even liet zien nu al over talent te beschikken, zij sparde dan ook even met haar vader. Hoe beladen en omgeven door zware beveiliging het gevecht vanavond ook zal zijn, het gaat om respect, dat maakte beide kickboksers nog maar eens duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws