Geweldsdreiging rondom GLORY kickboksgala Rico vs Badr Nieuws
Nieuws

Geweldsdreiging rondom GLORY kickboksgala Rico vs Badr

Geweldsdreiging rondom GLORY kickboksgala Rico vs Badr
Geweldsdreiging rondom GLORY kickboksgala Rico vs Badr

Het kickboksgala GLORY Collision 2, zaterdag in het GelreDome in Arnhem, is omgeven door strenge veiligheidsmaatregelen.

Volgens de Politie is de kans aanwezig dat er personen met kwade bedoelingen het kickboks event willen bezoeken. De politie zegt te beschikken over informatie dat diverse groepen met wapens de confrontatie met elkaar zouden willen aangaan.

Ook de gemeente maakt zich zorgen en vreest dat het publiek dat op het kickboksgala afkomt in het GelreDome, zal bestaan uit onder meer criminelen, voetbalhooligans en diverse motorclubs. Om zaken niet te laten escaleren zijn er strenge veiligheidsmaatregelen genomen.

Wapens en geweld

Diverse groepen met wapens zouden de confrontatie met elkaar willen aangaan, dus zal er preventief worden gefouilleerd bij het event maar ook de directe omgeving van het Gelredome. Deze maatregel geldt van zaterdagmiddag om 12.00 uur tot zondagmorgen om 05.00 uur.

Het centrum van Arnhem en het stationsgebied zijn onbegrepen. Het ging al eens eerder mis tijdens een GLORY Kickboks event in Rotterdam toen er rellen en gevechten uitbraken in Ahoy, tussen voetbalhooligans tijdens GLORY 51 in maart 2018.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws