Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Remy Bonjasky: ‘Badr Hari blijft een gevaarlijke vechter’

Remy Bonjasky: ‘Badr Hari blijft een gevaarlijke vechter’

Badr Hari de ring in tijdens GLORY 60 Lyon Frankrijk

In het RTL tv programma Zomer met Art was Remy Bonjasky te gast samen met Leon Verdonschot, om over de rematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven te praten.

Bonjasky vertelde over zijn gevechten met Badr en vertelde dat deze een haat moet hebben voor zijn tegenstanders om te kunnen vechten, ook heeft Badr het in zich om een grote kampioen te worden maar is dat nooit gelukt. Ook zegt Bonjasky dat Verhoeven de meer sportievere vechter is.

Schrijver en biograaf van het boek over Rico Verhoeven, Leon Verdonschot vertelde dat Rico zich tot het uiterste voorbereid op het komende gevecht tegen Badr. Hij gaf aan dat ook het team rondom Verhoeven er alles aan zal doen om de overwinning binnen te slepen.

Hopen op de knock-out

Presentator Art Rooijakkers probeerde aan zowel Bonjasky als Verdonschot te ontfutselen wie er volgens hen zou winnen. Verdonschot zet zijn geld op Verhoeven, Bonjasky bleef neutraal en gaf aan voor geen van beiden te zijn maar ook niet tegen.

ZIE OOK>> Rico vs Badr aangekondigd voor december

Beiden hopen op een super gevecht met een knock-out overwinning van een van de vechters. Het liefst na enkele ronden wat een kort gevecht is niet waar de fans op zouden zitten te wachten.

Bekijk ook

Kickbokser Giorgio Petrosyan pakt 1 miljoen in ONE FC toernooi

Vandaag tijdens het 100ste kickboks event van ONE Championship, pakte Giorgio Petrosyan met zijn winst op tegenstander Samy Sana 1 miljoen dollar.

Enfusion kampioen Tayfun Ozcan: ‘Ik wil de GLORY titel van Marat Grigorian’

Zaterdagavond prolongeerde GLORY lichtgewicht kampioen Marat Grigorian in Düsseldorf zijn wereldtitel tegen Tyjani Beztati.

Zorgen om Rico Verhoeven: Wordt er nog wel getraind?

Op 21 december staat Rico Verhoeven in de ring tegen Badr Hari in het Gelredome te Arnhem.