Remy Bonjasky: 'Badr Hari blijft een gevaarlijke vechter' Nieuws
Nieuws

Remy Bonjasky: 'Badr Hari blijft een gevaarlijke vechter'

Remy Bonjasky: 'Badr Hari blijft een gevaarlijke vechter'
Remy Bonjasky: 'Badr Hari blijft een gevaarlijke vechter'

In het RTL tv programma Zomer met Art was Remy Bonjasky te gast samen met Leon Verdonschot, om over de rematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven te praten.

Bonjasky vertelde over zijn gevechten met Badr en vertelde dat deze een haat moet hebben voor zijn tegenstanders om te kunnen vechten, ook heeft Badr het in zich om een grote kampioen te worden maar is dat nooit gelukt. Ook zegt Bonjasky dat Verhoeven de meer sportievere vechter is.

Schrijver en biograaf van het boek over Rico Verhoeven, Leon Verdonschot vertelde dat Rico zich tot het uiterste voorbereid op het komende gevecht tegen Badr. Hij gaf aan dat ook het team rondom Verhoeven er alles aan zal doen om de overwinning binnen te slepen.

Hopen op de knock-out

Presentator Art Rooijakkers probeerde aan zowel Bonjasky als Verdonschot te ontfutselen wie er volgens hen zou winnen. Verdonschot zet zijn geld op Verhoeven, Bonjasky bleef neutraal en gaf aan voor geen van beiden te zijn maar ook niet tegen.

ZIE OOK>> Rico vs Badr aangekondigd voor december

Beiden hopen op een super gevecht met een knock-out overwinning van een van de vechters. Het liefst na enkele ronden wat een kort gevecht is niet waar de fans op zouden zitten te wachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws