Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Remy Bonjasky: ‘Badr Hari blijft een gevaarlijke vechter’

Remy Bonjasky: ‘Badr Hari blijft een gevaarlijke vechter’

Badr Hari de ring in tijdens GLORY 60 Lyon Frankrijk

In het RTL tv programma Zomer met Art was Remy Bonjasky te gast samen met Leon Verdonschot, om over de rematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven te praten.

Bonjasky vertelde over zijn gevechten met Badr en vertelde dat deze een haat moet hebben voor zijn tegenstanders om te kunnen vechten, ook heeft Badr het in zich om een grote kampioen te worden maar is dat nooit gelukt. Ook zegt Bonjasky dat Verhoeven de meer sportievere vechter is.

Schrijver en biograaf van het boek over Rico Verhoeven, Leon Verdonschot vertelde dat Rico zich tot het uiterste voorbereid op het komende gevecht tegen Badr. Hij gaf aan dat ook het team rondom Verhoeven er alles aan zal doen om de overwinning binnen te slepen.

Hopen op de knock-out

Presentator Art Rooijakkers probeerde aan zowel Bonjasky als Verdonschot te ontfutselen wie er volgens hen zou winnen. Verdonschot zet zijn geld op Verhoeven, Bonjasky bleef neutraal en gaf aan voor geen van beiden te zijn maar ook niet tegen.

ZIE OOK>> Rico vs Badr aangekondigd voor december

Beiden hopen op een super gevecht met een knock-out overwinning van een van de vechters. Het liefst na enkele ronden wat een kort gevecht is niet waar de fans op zouden zitten te wachten.

Bekijk ook

Rico vs Badr: Vergunning voor gevecht nog niet goedgekeurd

Ze staan gepland om 21 december tegenover elkaar in het Gelredome in Arnhem te staan, Rico Verhoeven en Badr Hari.

VIDEO: Bizarre superkick in WKN Europees titelgevecht

Niet elke kickbokser bezit de vaardigheid om met een verrassende trap uit de hoek te komen.

Rematch Rico Verhoeven vs. Badr Hari begin zomer 2019

Tickets Rico vs Badr 2: ‘Max €1.500 maar dan heb je wel wat’

Voor wie de langverwachte rematch wil zien tussen kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari op zaterdag 21 december moet er snel bij zijn.