Rico Verhoeven vs Badr Hari december in Gelredome Arnhem Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven vs Badr Hari december in Gelredome Arnhem

Rico Verhoeven vs Badr Hari december in Gelredome Arnhem
Rico Verhoeven vs Badr Hari december in Gelredome Arnhem

Arnhem kan zich voorbereiden op een groots kickboks spektakel op 21 december aanstaande, dan vindt de rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari plaats.

Na enkele plaagstoten van beide vechters afgelopen week op social media meld de Telegraaf dat Verhoeven hen vertelde dat 21 december het langverwachte gevecht plaats zal vinden in het Gelredome in Arnhem.

Verhoeven bleef lange tijd zonder contract bij GLORY en was volgens welingelichte bronnen in onderhandeling met andere partijen. Echter zouden de gevraagde bedragen dusdanig hoog zijn geweest dat een contract met een van die partijen niet opportuun was.

Jamal Ben Saddik

De rematch met Badr komt er nu dus wat ongetwijfeld een kas succes zal worden voor GLORY Kickboxing, immers kijken veel kickboks fans uit naar dit gevecht. Er wordt beweerd dat het wel eens Verhoeven zijn laatste gevecht zou kunnen zijn voor de organisatie en hij daarna een andere carrière zal gaan kunnen nastreven, De vechter wil immers acteur worden.

ZIE OOK>> Badr en Rico dagen elkaar uit

Hoe het zit met Jamal Ben Saddik de nummer een uitdager van Verhoeven voor zijn zwaargewicht wereldtitel is niet duidelijk, dat Ben Saddik niet blij is met de gang van zaken heeft hij al diverse keren laten blijken. Verwacht wordt dat GLORY donderdag een officiële aankondiging zal doen van de rematch.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws