RAAR: Aantal GLORY Kickboksers weet niets van uitleg brief Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

RAAR: Aantal GLORY Kickboksers weet niets van uitleg brief

RAAR: Aantal GLORY Kickboksers weet niets van uitleg brief
RAAR: Aantal GLORY Kickboksers weet niets van uitleg brief

Afgelopen zaterdag kwam er een brief naar buiten die door GLORY Kickboxing naar vechters gestuurd was met uitleg. Er werd aangegeven zich vooral geen zorgen te maken over de toekomst.

Echter blijkt maandag dat niet alle vechters binnen GLORY Kickboxing de brief persoonlijk ontvangen heeft. Sterker nog een groot aantal moest het via nieuwskanalen vernemen. Onze redactie kreeg de betreffende brief via een anonieme afzender toegezonden.

Na het publiceren pakte al snel de nationale en internationale pers het op. De mainstream media in Nederland pakte het gedeeltelijk op. Diverse medewerkers zoals fotograaf James Law vroegen zich af hoe het met de niet vechters binnen GLORY zal verlopen.

Dan maar bellen

MMA website MMADNA.NL besloot een rondje langs de velden te doen en belde een aantal vechters uit de diverse rangen binnen GLORY. "Wij besloten om een zo divers mogelijk scala aan vechters te bereiken. Voormalig kampioenen, top 5 vechters en vechters buiten de top 10. Bijna niemand van hen had de brief ontvangen en een deel ontving de brief via de betreffende gym waar zij trainen," zegt MMADNA.

Dat een selectieve groep vechters de brief wel heeft gekregen versterkt de geruchten dat GLORY zou werken aan een terugkeer met alleen de lichtzwaargewicht en zwaargewicht divisie. Bronnen melden dat er wordt nagedacht over een soort van constructie als de oude K-1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws