Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / VERBAASDE REACTIES OP BRIEF GLORY KICKBOXING: ‘En wij dan’

VERBAASDE REACTIES OP BRIEF GLORY KICKBOXING: ‘En wij dan’

VERBAASDE REACTIES BRIEF OP GLORY KICKBOXING: 'En wij dan'

Zaterdag verstuurde GLORY Kickboxing een brief aan haar vechters. Inhoud een positief bericht met als hoofdboodschap, maak je niet druk alles komt goed.

Onze redactie ontving deze brief per mail via een anonieme afzender. Na het publiceren van de brief kwamen er flink wat reacties los, ook op social media. Een daarvan was van GLORY fotograaf James Law.

Curatele

Law reageerde zondag kort maar krachtig met; “En wij dan.” Hieruit valt op te maken dat er enige onzekerheid heerst bij partijen die ingehuurd zijn door GLORY voor haar events. Een aantal ervan zijn nog niet betaald voor hun diensten. Of dit ook geldt voor Law is niet bekend.

Maar de vraagstelling van de top fotograaf duidt er op dat GLORY haar toeleveranciers klaarblijkelijk nog geen duidelijkheid heeft gegeven. De kickboks organisatie staat inmiddels onder curatele vanuit Singapore. Ook de financiƫle afwikkelingen behoren hieronder.

Zwaar weer

Met het nieuws dat GLORY in zwaar weer verkeerd en lijkt af te stomen op een faillissement, brengt de brief wel hoop op een doorstart. De grote namen achter GLORY, Pierre Andurand en Scott Rudmann ondertekende de brief aan de vechters.

Beide zijn kapitaal krachtig, en fans van de kickboks sport. Verwacht wordt dat binnen nu en twee weken meer nieuws naar buiten komt. Of dit een aankondiging wordt van een doorstart en hoe is afwachten. Mocht dit wel het geval zijn rijst de vraag hoe en met wie.

De schuldeisers zullen niet zonder betaald te zijn voor eerdere diensten, echt warm lopen om weer zaken te doen. En hoe overtuigt men eventueel nieuwe partners die volgens de brief wel al gevonden zijn. Het blijft nog even onduidelijk.

Bekijk ook

VIDEO: MMA-vechter betrapt pedofiel op strand Almere

Top worstelaar en MMA-vechter Joey Berkenbosch heeft afgelopen donderdag een betrapte pedofiel in bedwang gehouden ...

šŸŽ„ DOS SANTOS VS ROZENSTRUIK: Sranang Power of Brazil killer?

Aankomende zaterdagnacht staan Junior Dos Santos en Jairzinho Rozenstruik tegenover elkaar tijdens UFC 252. In ...

ZONDER GENADE: Ontslagen UFC-vechter doorbreekt stilte

Ray Borg heeft zijn eerste openbare verklaring afgelegd sinds zijn UFC-ontslag. Hij werd genadeloos aan ...

Tekst kopiƫren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page