VERBAASDE REACTIES OP BRIEF GLORY KICKBOXING: 'En wij dan' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

VERBAASDE REACTIES OP BRIEF GLORY KICKBOXING: 'En wij dan'

VERBAASDE REACTIES OP BRIEF GLORY KICKBOXING: 'En wij dan'
VERBAASDE REACTIES OP BRIEF GLORY KICKBOXING: 'En wij dan'

Zaterdag verstuurde GLORY Kickboxing een brief aan haar vechters. Inhoud een positief bericht met als hoofdboodschap, maak je niet druk alles komt goed.

Onze redactie ontving deze brief per mail via een anonieme afzender. Na het publiceren van de brief kwamen er flink wat reacties los, ook op social media. Een daarvan was van GLORY fotograaf James Law.

Curatele

Law reageerde zondag kort maar krachtig met; "En wij dan." Hieruit valt op te maken dat er enige onzekerheid heerst bij partijen die ingehuurd zijn door GLORY voor haar events. Een aantal ervan zijn nog niet betaald voor hun diensten. Of dit ook geldt voor Law is niet bekend.

Maar de vraagstelling van de top fotograaf duidt er op dat GLORY haar toeleveranciers klaarblijkelijk nog geen duidelijkheid heeft gegeven. De kickboks organisatie staat inmiddels onder curatele vanuit Singapore. Ook de financiële afwikkelingen behoren hieronder.

Zwaar weer

Met het nieuws dat GLORY in zwaar weer verkeerd en lijkt af te stomen op een faillissement, brengt de brief wel hoop op een doorstart. De grote namen achter GLORY, Pierre Andurand en Scott Rudmann ondertekende de brief aan de vechters.

Beide zijn kapitaal krachtig, en fans van de kickboks sport. Verwacht wordt dat binnen nu en twee weken meer nieuws naar buiten komt. Of dit een aankondiging wordt van een doorstart en hoe is afwachten. Mocht dit wel het geval zijn rijst de vraag hoe en met wie.

De schuldeisers zullen niet zonder betaald te zijn voor eerdere diensten, echt warm lopen om weer zaken te doen. En hoe overtuigt men eventueel nieuwe partners die volgens de brief wel al gevonden zijn. Het blijft nog even onduidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws