Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BRIEF: GLORY Kickboxing stelt vechters gerust ‘alles komt goed’

BRIEF: GLORY Kickboxing stelt vechters gerust ‘alles komt goed’

Pierre Andurand (L) en Scott Rudmann (R) Foto GLORY

Na een lange stilte laat GLORY kickboxing iets van zich horen. Zaterdag stuurde de grootste kickboks organisatie een brief uit naar haar vechters.

De afgelopen dagen is GLORY kickboxing veel in het nieuws doordat de organisatie onder curatele is gesteld. De organisatie stuurde een brief uit naar haar atleten met een geruststellende boodschap. De brief is ondertekend door GLORY eigenaren Pierre Andurand en Scott Rudmann.

“We zijn op de hoogte van de geruchten die circuleren op sociale media en enkele digitale nieuwssites over de huidige status en toekomst van GLORY,” staat te lezen. Onze redactie kreeg de brief via een anonieme bron toegezonden.

Er komt een doorstart

“GLORY is, net als elke andere sportorganisatie, getroffen door COVID-19. Onze evenementen vereisen dat atleten, werknemers , functionarissen, juryleden en trainers van over de hele wereld een week lang op één locatie worden samengebracht 􏰊 een logistieke en juridische onmogelijkheid in de afgelopen maanden, evenals met enorme gezondheidsrisico’s.”

“We hebben deze tijd gebruikt om het bedrijf te stroomlijnen en enkele wijzigingen aan te brengen die ervoor zorgen dat GLORY sterker dan ooit tevoren uit het corona-virus kan komen.” De brief meldt goed nieuws en de organisatie lijkt te duiden op een doorstart.

Meer nieuws volgt

“GLORY zal weer evenementen organiseren zodra we dit kunnen doen met veiligheid voor u, onze atleten, ons personeel en onze fans, en in overeenstemming met de lokale wet- en regelgeving op onze evenementenlocaties. “

“Er zal de komende dagen officieel nieuws zijn over de toekomstige activiteiten. We verwachten dat de aankondigingen plannen bevatten voor evenementen in 2020 en enkele opwindende nieuwe partnerschappen.” Onderstaand de brief zoals verzonden aan de GLORY Atleten.

Bekijk ook

Zoon topkickbokser Nieky Holzken: ‘Niemand gaat mij stoppen’

De appel valt niet ver van de boom binnen de familie van kickbokskampioen Nieky Holzken. ...

UFC-254 Khabib vs Gaethje zaterdag live kijken om 20:00 uur

Goed nieuws voor de UFC fans die niet de hele nacht op willen blijven, UFC-254 ...

OPERATIE: Lomachenko stond met kapotte schouder tegenover Lopez

Voormalige bokskampioen Vasiliy Lomachenko stond afgelopen weekend met een zwaar geblesseerde schouder tegenover Teofimo Lopez.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page