Nieky Holzken is de kickboks held die Nederland verdient Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken is de kickboks held die Nederland verdient

Nieky Holzken is de kickboks held die Nederland verdient
Nieky Holzken is de kickboks held die Nederland verdient

Hij draait al jaren mee aan de top van het kickboksen, Nieky Holzken.

Een groot kampioen bij onder andere GLORY Kickboxing en ambassadeur van het kickboksen kun je Nieky Holzken gerust noemen. Na een zijstap te hebben gemaakt in het boksen, keerde Holzken terug naar het kickboksen en tekende bij de snelst groeiende vechtsport organisatie ter wereld, ONE Championship.

ONE Championship koestert haar vechters en weet wie zij in huis haalt, zo ook Holzken naast andere grote namen uit de Nederlandse kickboks scene. Dat ONE er van overtuigd is dat Holzken van toegevoegde waarde is en niet alleen voor de organisatie maar ook voor Nederland, blijkt uit een recente Instagram post.

Hulde aan de kickboks helden

"Nieky Holzken is de held die Nederland verdient!", is de tekst die bij een post verscheen op vrijdag, terwijl wij Holzken in actie zien tijdens zijn intensieve training ter voorbereiding van zijn aanstaande titelgevecht tegen landgenoot Regian Eersel, op 25 oktober tijdens Dawn of Valor in Istora Senayan, Jakarta.

ZIE OOK >> Rematch: Nieky Holzken vs. Regian Eersel 2

Holzken en zijn mede vechters kunnen zeker gezien worden als helden, leken beseffen vaak niet wat het vergt om een kickboks ring in te stappen. Mooie hulde en erkenning van ONE Championship voor een van haar topvechters en wellicht toekomstig wereldkampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws