Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rematch: Nieky Holzken vs. Regian Eersel voor ONE FC titel

Rematch: Nieky Holzken vs. Regian Eersel voor ONE FC titel

Eerder dit jaar stonden Nieky Holzken en Regian Eersel al tegenover elkaar in een strijd om de ONE Championship lichtgewicht titel.

Bronnen melden onze redactie dat er een rematch gepland staat tussen Holzken en Eersel, deze zou plaatsvinden op 25 oktober tijdens Dawn of Valor in Istora Senayan, Jakarta.

Tijdens hun eerste ontmoeting in mei dit jaar ging Eersel er met de winst vandoor. Er ontstond enige discussie over een knie naar het lichaam van Eersel, ingezet door Holzken. Er werd gesteld dat deze in het kruis landde van Eersel, Holzken betwiste dit en gaf aan dat het in de lever was.

Harde strijd

Holzken gaf in mei al aan een rematch te willen tegen Eersel, dit lijkt nu dan plaats te gaan vinden. Ongetwijfeld zal Holzken met de titel naar huis willen keren, Eersel echter zal zich niet zomaar gewonnen geven.

ZIE OOK >> Nieky Holzken dit jaar nog in actie bij ONE Championship

ONE zelf heeft nog niets officieel bekend gemaakt over een aanstaande herkansing tussen Holzken en Eersel, verwacht wordt dat dit niet lang op zich zal laten wachten.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé