Tegen wie vecht Plazibat? Glory kondigt extra gevechten Collision 4 aan Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tegen wie vecht Plazibat? Glory kondigt extra gevechten Collision 4 aan

Tegen wie vecht Plazibat? Glory kondigt extra gevechten Collision 4 aan

Glory kondigde vandaag een toevoeging aan op het Collision 4 evenement van 8 oktober. Echter is het enige wat nog niet bekend is, wie de tegenstander van top zwaargewicht Antonio Plazibat zal worden.

Fans zijn nieuwsgierig wie de Kroaat Plazibat zal treffen. Waarom er nog geen tegenstander is aangekondigd is niet bekend. Wat wel bekend is dat vedergewicht kampioen Petchpanomrung voor het eerst sinds februari 2020 terug keert naar de Glory-ring en titel verdedigt titel tegen Abraham Vidales.

Twee titels tegelijk

Het Thaise fenomeen heeft sinds september 2018 de titel in handen en heeft deze vervolgens drie keer verdedigd. 'Petch' is de eerste vechter met wereldtitels bij twee grote organisaties tegelijk. De Thaise Glory vedergewicht kampioen versloeg vorige maand in Japan de RISE kampioen Kento Haraguchi.

In de middengewicht divisie neemt zal Serkan Ozcaglayan het opnemen tegen Cesar Almeida. Voor Ozcaglayan is dit het moment om verdr door te stoten binnen de Glory organisatie. momentum voort te zetten tegen Almeida. Deze wil zich bewijzen om een rematch tegen middengewicht kampioen Donovan Wisse te verdienen.

Tegen wie vecht Plazibat

Zwaargewicht ster ster Levi Rigters zal het opnemen tegen Tariq Osaro. Rigters die gezien wordt als de gedoodverfde opvolger van Glory kampioen Rico Verhoeven zal proberen zijn positie in de top-vijf van de divisie te behouden.

Osaro die afgelopen mei een knock-out overwinning behaalde in zijn GLORY-debuut al echter proberen zijn punt te maken, ongetwijfeld zal een winst op Rigters hem verder brengen bij Glory. Dan rest de vraag tegen wie Plazibat zal vechten. Er is nog geen tegenstander aangekondigd maar de kans is groot dat trainingsmaat Jamal Ben Saddik zal aantreden. Ben Saddik versloeg recentelijk via een geweldige knock-out Benjamin Adegbuyi in hun rematch.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws