Kinderachtig! NL-kickbokser Sarour wil herkansing gevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kinderachtig! NL-kickbokser Sarour wil herkansing gevecht

Kinderachtig! NL-kickbokser Sarour wil herkansing gevecht

Dat Sarour niet blij is met de beslissing achteraf laat de vechter duidelijk blijken op social media. ,,Amansio Paraschiv en zijn team hebben een klacht ingediend over de eerdere beslissing, waar ze natuurlijk het volste recht hebben om dit te doen", schrijft Sarour.

,,Zoals ik in mijn eerdere bericht al zei, RESPECTEER ik de beslissing van de juryleden, dus ik heb geen wrok jegens hen. Maar ik heb oprecht mijn vraag over jou Amansio, want is dit echt de manier waarop een kampioen zich gedraagt ​​… dit doet me echt twijfelen aan je geloofwaardigheid als de beste van Roemenië. En hoe je al deze titels hebt gekregen waarmee je trots poseert??", aldus Sarour.

Kinderachtig gedoe

Sarour neemt het nog een stap verder en daagt Paraschiv uit tot een herkansing: ,,Zou het niet beter zijn om dit circus van commotie dat je met je kinderachtige gedrag hebt veroorzaakt, te verdrijven!! Laten we het regelen als volwassenen, als een vechter en als de echte kampioen die je beweert te zijn? Met een herkansing titelgevecht van 5 ronden. Dan kun je werken voor een titel in plaats van hem gratis te krijgen!"

In een interview met KickboxingZ vandaag laat Sarour weten: ,,Amansio en zijn team hebben het volste recht om in beroep te gaan, maar daarmee hebben ze niet alleen de geloofwaardigheid van de organisatie geschaad, maar ook die van henzelf", aldus Sarour. Of Sarour en Paraschiv nogmaals tegenover elkaar zullen komen te Stan is nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws