KICKBOKSEN: Enfusion maakt eerste titelgevecht na lockdown bekend Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

KICKBOKSEN: Enfusion maakt eerste titelgevecht na lockdown bekend

KICKBOKSEN: Enfusion maakt eerste titelgevecht na lockdown bekend
KICKBOKSEN: Enfusion maakt eerste titelgevecht na lockdown bekend

Enfusion maakte het eerste titelgevecht bekend na het uitbreken van de coronapandemie. De Nederlandse Sarèl de Jong zal haar titel verdedigen tegen de Duitse Aylina Engel.

De strijd tussen Sarèl de Jong en Aylina Engel zal zijn om de Enfusion World Title 61kg en plaatsvinden op zaterdag 19 September 2020 in Alkmaar. Eerder maakte Enfusion als eerste Nederlandse vechtsport organisatie bekend dat zij een aantal events vanuit een locatie in Alkmaar zou organiseren.

Top wedstrijden

De vechtsport organisatie met aan het hoofd CEO Edwin Van Os, presenteerde al eerder plannen hoe zij binnen de nieuwe corona maatregelen zou gaan werken. Enfusion staat bekend om het matchen van vechters die garant staan voor veel spektakel in de ring.

Namen als Nordin van Roosmalen, Levi Rigter, Endy Semeleer zijn slechts enkele van de voorbeelden die grote successen boeken binnen de organisatie van Nederlandse oorsprong. Naar verwachting zullen binnenkort meer match-ups worden aangekondigd door Enfusion.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws