Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BREAKING: Enfusion kickboksen, vechten vanuit studio in Nederland

BREAKING: Enfusion kickboksen, vechten vanuit studio in Nederland

Vrijdag maakte Vechtsport organisatie Enfusion haar plan bekend voor het houden van kickboks events tijdens de coronacrisis.

CEO van Enfusion Edwin van Os vertelde onze redactie afgelopen week dat er iets op de plank lag, dit werd vandaag bekend gemaakt via een persbericht. Enfusion zal vanaf september tot oktober kickboks events organiseren in Nederland.

Enfusion zal events gaan organiseren vanuit een sporthal die omgebouwd wordt tot een studio vanaf 4 september dit jaar. De UFC uit Amerika hanteert een vergelijkbaar concept.

Enfusion neemt de leiding

“Wij gaan een sporthal compleet ombouwen tot studio, zodat de mensen thuis het evenement kunnen volgen. Wij hopen toch, met deze actie de sport weer het broodnodige leven in te blazen. “

“We willen natuurlijk graag de voorsprong die we als Nederland hebben in de kickbokswereld vasthouden. Met deze actie houden we ook de amateur sporters deels aan het werk,”zegt Van Os.

LEES HIER HET HELE PLAN VAN ENFUSION

Met het initiatief neemt Enfuison de leiding tegenover concurrent GLORY Kickboxing die tot op heden nog geen mededeling heeft gedaan hoe zij haar events zal gaan organiseren.

Bekijk ook

PANIEK OM FOUTE CORONATEST: UFC vechters geschrokken

Valse COVID-19 positieve tests maakten UFC vechters Claudia Gadelha en Dan Ige onlangs bang. Beide ...

UFC en Top Rank krijgen groen licht voor Boks en MMA-events in Nevada

De Nevada Athletic Commission keurt de eerste UFC-evenementen in Las Vegas goed sinds de coronavirus ...

EXCLUSIEF: GLORY Kickboxing reageert op vertrek voormalig kampioen Sitthichai

Recentelijk werd bekend dat voormalig kampioen Sitthichai Sitsongpeenong GLORY Kickboxing achter zich liet. Voor het ...