Hesdy Gerges: ‘Ik ben nog lang niet klaar met vechten’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Hesdy Gerges: ‘Ik ben nog lang niet klaar met vechten’

Hesdy Gerges: ‘Ik ben nog lang niet klaar met vechten’

Topkickbokser Hesdy Gerges haalde in december vorig jaar de voorpagina’s in de media door zijn aanwezigheid op de persconferentie na de strijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

Gerges maakte duidelijk dat hij niet bepaald onder de indruk was van het optreden van Rico Verhoeven, die de langverwachte rematch won doordat Badr Hari moest opgeven wegens een enkele blessure. Dinsdag keerde Gerges terug op Instagram en liet van zich horen, hij is nog lang niet van plan te stoppen met vechten.

ZIE OOK >> Rico Verhoeven niet blij reactie met Hesdy Gerges

In zijn post op Instagram wijst Gerges de “onzinpraters” terecht en geeft aan dat hij niet zomaar zijn bijnaam Fighters Heart heeft gekregen. Sterker nog Gerges heeft deze verdiend door zijn prestaties in de ring, hij somt dan ook op welke vechters hij tegenover zich kreeg.

Ik stop nog lang niet

“Dit is wat ik tot nu toe heb bereikt … 2x Sem Schilt, 2x Badr Hari, 2x Rico Verhoeven, 2x Benny Adegbuyi, Jamal Ben Saddik, Errol Zimmerman, Jahfarr Wilnis, 2x Ismael Londt, 2x Daniël Ghita, Guto Inocente, Ewerton Teixeira , Ruslan Karaev, Paul Slowinski, Jerrel Venetian, Ashwin Balrak en nog veel meer!” Aldus Gerges in zijn post.

De lijst is indrukwekkend, Gerges zegt nog lang niet klaar te zijn op 35-jarige leeftijd en zeker nog 5 jaar te willen knokken. Hij voelt zich sterk en ondanks zijn verliezen die te wijten zijn aan persoonlijke problemen ziet hij de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Tot nu toe is het rustig gebleven uit de hoek van GLORY en Verhoeven, zal een gevecht er dit jaar in zitten, Gerges is er in ieder geval klaar voor.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page