Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Hesdy Gerges: ‘Ik ben nog lang niet klaar met vechten’

Hesdy Gerges: ‘Ik ben nog lang niet klaar met vechten’

Topkickbokser Hesdy Gerges haalde in december vorig jaar de voorpagina’s in de media door zijn aanwezigheid op de persconferentie na de strijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

Gerges maakte duidelijk dat hij niet bepaald onder de indruk was van het optreden van Rico Verhoeven, die de langverwachte rematch won doordat Badr Hari moest opgeven wegens een enkele blessure. Dinsdag keerde Gerges terug op Instagram en liet van zich horen, hij is nog lang niet van plan te stoppen met vechten.

ZIE OOK >> Rico Verhoeven niet blij reactie met Hesdy Gerges

In zijn post op Instagram wijst Gerges de “onzinpraters” terecht en geeft aan dat hij niet zomaar zijn bijnaam Fighters Heart heeft gekregen. Sterker nog Gerges heeft deze verdiend door zijn prestaties in de ring, hij somt dan ook op welke vechters hij tegenover zich kreeg.

Ik stop nog lang niet

“Dit is wat ik tot nu toe heb bereikt … 2x Sem Schilt, 2x Badr Hari, 2x Rico Verhoeven, 2x Benny Adegbuyi, Jamal Ben Saddik, Errol Zimmerman, Jahfarr Wilnis, 2x Ismael Londt, 2x Daniël Ghita, Guto Inocente, Ewerton Teixeira , Ruslan Karaev, Paul Slowinski, Jerrel Venetian, Ashwin Balrak en nog veel meer!” Aldus Gerges in zijn post.

De lijst is indrukwekkend, Gerges zegt nog lang niet klaar te zijn op 35-jarige leeftijd en zeker nog 5 jaar te willen knokken. Hij voelt zich sterk en ondanks zijn verliezen die te wijten zijn aan persoonlijke problemen ziet hij de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Tot nu toe is het rustig gebleven uit de hoek van GLORY en Verhoeven, zal een gevecht er dit jaar in zitten, Gerges is er in ieder geval klaar voor.

Bekijk ook

Petchpanomrung Kiatmookao

Gevecht GLORY Kickboxing wereldkampioen afgelast

Het gevecht mag niet doorgaan

Ismael Lazaar in beroep tegen jarenlange schorsing: Dit slaat nergens op!

Schorsing kickboks kampioen Ismael Lazaar ingetrokken

Goed nieuws voor top kickbokser Ismael Lazaar, zijn vierjarige schorsing is vroegtijdig opgeheven.

MIKE PASSENIER: ‘Kickboksles geven moet veel professioneler’

Jelle Buisman (L) met Mike Passenier (R) Sinds 2019 is het mogelijk om kickboks leraar ...