VIDEO: GLORY Kampioen Rico Verhoeven woest op Hesdy Gerges Nieuws
Nieuws

VIDEO: GLORY Kampioen Rico Verhoeven woest op Hesdy Gerges

VIDEO: GLORY Kampioen Rico Verhoeven woest op Hesdy Gerges

Zaterdagavond prolongeerde GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven zijn wereldtitel tegen over Badr Hari.

De uitkomst van de wedstrijd tussen GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven en uitdager en kickboks legende Badr Hari kende voor vele een anti-climax. In wat eindigde als een herhaling van hun eerste clash in 2016 was voor de fans van beide kickboksers een teleurstelling.

ZIE OOK >> Rico Verhoeven verslaat voor de tweede keer Badr Hari

Na wat leek een van de hardste kickboks wedstrijden te worden van dit decennium, moest Badr wederom het onderspit delven wegens een blessure. Na een goed uitgevoerde draaitrap van Badr die Verhoeven deed wankelen. stortte Badr neer op het canvas. Op wat leek een enkel blessure deed hem niet meer verder vechten.

Wij hebben een wedstrijd

Op de persconferentie na afloop kwam het tot een opstootje tussen Verhoeven en voormalig GLORY kickbokser Hesdy Gerges. Deze riep vanuit de zaal dat Badr beter was dan Verhoeven. Het escaleerde ietwat en Verhoeven reageerde fel, maar ging door met zijn uitleg over de wedstrijd.

De trainer van Verhoeven, Dennis Krauweel pakte de microfoon en zei: "GLORY wij hebben er een wedstrijd bij. " Later in de persconferentie onderbrak Gerges weer Verhoeven die nu duidelijke taal uitsprak en zei dat Gerges maar zijn bokshandschoenen uit het vet moest halen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws