GLORY Kickboxing verloor ruim 150 miljoen dollar Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY Kickboxing verloor ruim 150 miljoen dollar

GLORY Kickboxing verloor ruim 150 miljoen dollar
GLORY Kickboxing verloor ruim 150 miljoen dollar

Na alle berichten dat GLORY Kickboxing onder curatele is gesteld gingen een aantal journalisten op onderzoek uit. Het blijkt dat de schulden flink zijn opgelopen.

Vorige week werd bekend gemaakt dat GLORY Sport International (GSI) flink in de problemen terecht is gekomen. Het financiële bedrijf AAG uit Singapore werd aangesteld als een soort van curator, dit volgens zeggen om te zorgen dat GLORY gestroomlijnd kan worden.

Onder GSI valt onder andere GLORY Kickboxing welke inmiddels een instituut is geworden als de kickboks organisatie ter wereld. De angst slag kickboks fans om het hart toen naar buiten kwam dat een faillissement dreigde. Journalist Giovanni Tijn bracht een brief naar buiten gezonden door AAG aan crediteuren van de organisatie.

Groot verlies

Dit bleek een lont in een kruidvat, want een stroom reacties kwam los, behalve officieel van GLORY zelf. Deze houdt zich stil, wel is er een interne meeting geweest over de toekomst zo melden bronnen. Echter is daar geen informatie over naar buiten gebracht. Uit onderzoek blijkt gedaan door diverse journalisten dat GLORY in het eerste jaar van haar bestaan a $150 miljoen verlies zou hebben geleden.

GLORY Kickboxing verloor ruim 150 miljoen dollar

Voormalig Kickboks journalist Dave Walsh bracht dat feit naar buiten. GLORY verkeerd dus al langere tijd in financiële problemen. Uit stukken blijkt dat in 2017 GLORY een verlies leed van ruim 97 miljoen dollar. Een bedrag wat je niet snel recht getrokken krijgt.

Het lijkt er op dat de coronapandemie de nekslag is geweest tot het punt waar het nu gekomen is, de onder curatele stelling. Kickboks fans maar ook professionals vragen zich af wanneer GLORY met nieuws komt. En of dit überhaupt het geval zal zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws