KANTOOR DICHT: GLORY Kickboxing verkeerd in zwaar weer? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / KANTOOR DICHT: GLORY Kickboxing verkeerd in zwaar weer?

KANTOOR DICHT: GLORY Kickboxing verkeerd in zwaar weer?

Het blijkt dat GLORY Kickboxing in zwaar weer verkeerd. Via social media wordt gemeld dat de organisatie haar kantoor in Nederland gesloten zou hebben.

Journalist Giovanni Tjin meldt dat uit meerdere betrouwbare bronnen gemeld wordt dat het niet goed gaat met de grootste kickboks organisatie ter wereld.

Tjin zegt op Instagram: BREAKING: “Volgens meerdere betrouwbare bronnen dichtbij Glory heb ik het volgende gehoord: Cor Hemmers is ontslagen, Remon Daalder is ontslagen, Het kantoor is gesloten. Het blijkt niet goed te gaan met de organisatie. Meer info hopelijk binnenkort.”

NOTE: Onze redactie belde met Remon Daalder deze meldt dat hij niet ontslagen is maar zelf is opgestapt omdat GLORY onder andere de financiële afspraken met hem niet kon nakomen.

GLORY Failliet

Bij de post is een brief geplaatst waaruit blijkt dat GSI (Glory Sports International), welke in Singapore gevestigd is, door het bedrijf AAG wordt behartigt als het om financiële kwesties gaat. Er gingen al eerder geruchten dat GLORY in problemen zou zijn.

Ook diverse forums brengen informatie naar buiten. Zo is op het Mixfght forum te lezen: “Nu voor het Corona tijdperk langzaam het einde in zicht komt aangezien er weer grote evenementen worden aangekondigd, blijft GLORY imho achter.”

Einde van een tijdperk

“Het laatste event op de site van de promotor was GLORY 75 in Utrecht en er is nog niets vermeld voor komend najaar. Tevens hebben we uit bronnen vernomen dat na Collision 2 “Badr vs Rico” de rekeningen niet meer betaald worden. Begin van het einde?” Klik hier voor meer…

Als de bronnen de waarheid spreken dan is dit zeer triest nieuws, voor de organisatie, haar vechters en de fans. GLORY trok het kickboksen in Nederland uit het slop en zorgde ervoor dat de sport in een positief daglicht werd gesteld.

Bekijk ook

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

‘Alles of niks! ‘McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Je bent een kleine homo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page