GLORY 68 Miami: Welke Kickboksers gaan er de ring in? Nieuws
Nieuws

GLORY 68 Miami: Welke Kickboksers gaan er de ring in?

GLORY 68 Miami: Welke Kickboksers gaan er de ring in?

Een nieuw evenement van wereldklasse is toegevoegd aan de kalender van het internationale kickboksen voor 2019.

Aangemerkt als "GLORY 68" staat het evenement gepland op 28 september in Miami, Florida, wat het debuut van de organisatie markeert in die regio. Met meer dan 4.500 zitplaatsen, is James L. Knight Center benoemd als de locatie voor het evenement.

Hoewel er tot nu toe geen matchups zijn aangekondigd voor het komende evenement, wordt er naar verwachting een reeks internationale kickboks sterren en wereldtitel gevechten verwacht, met ongetwijfeld een aantal Nederlandse kickboksers.

Kickboks gevecht van de eeuw

GLORY kan putten uit een vechters stal met bekende namen, voor de oplettende kickboks fan zijn er op social media een aantal van hen in voorbereiding zoals Mohammed Jaraya, die in Spanje zijn trainingskamp voortzet. Of hij uitkomt in Miami is nog onbekend.

ZIE OOK >> Jamal Ben Saddik: 'Belofte maakt schuld'

GLORY 68 is een nieuw evenement in de Verenigde Staten. Het volgt op de vorige show die begin juli in Orlando werd gehouden. Het hoogtepunt voor 2019 wordt gehouden in Holland. Het evenement genaamd GLORY Collision 2: Unfinished Business ”vindt plaats op 21 december in GelreDome in Arnhem. Verwacht wordt dat de fightcard voor GLORY 68 binnenkort bekend wordt gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws