Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY 68 Miami: Welke Kickboksers gaan er de ring in?

GLORY 68 Miami: Welke Kickboksers gaan er de ring in?

Een nieuw evenement van wereldklasse is toegevoegd aan de kalender van het internationale kickboksen voor 2019.

Aangemerkt als “GLORY 68” staat het evenement gepland op 28 september in Miami, Florida, wat het debuut van de organisatie markeert in die regio. Met meer dan 4.500 zitplaatsen, is James L. Knight Center benoemd als de locatie voor het evenement.

Hoewel er tot nu toe geen matchups zijn aangekondigd voor het komende evenement, wordt er naar verwachting een reeks internationale kickboks sterren en wereldtitel gevechten verwacht, met ongetwijfeld een aantal Nederlandse kickboksers.

Kickboks gevecht van de eeuw

GLORY kan putten uit een vechters stal met bekende namen, voor de oplettende kickboks fan zijn er op social media een aantal van hen in voorbereiding zoals Mohammed Jaraya, die in Spanje zijn trainingskamp voortzet. Of hij uitkomt in Miami is nog onbekend.

ZIE OOK >> Jamal Ben Saddik: ‘Belofte maakt schuld’

GLORY 68 is een nieuw evenement in de Verenigde Staten. Het volgt op de vorige show die begin juli in Orlando werd gehouden. Het hoogtepunt voor 2019 wordt gehouden in Holland. Het evenement genaamd GLORY Collision 2: Unfinished Business ”vindt plaats op 21 december in GelreDome in Arnhem. Verwacht wordt dat de fightcard voor GLORY 68 binnenkort bekend wordt gemaakt.

Bekijk ook

Muaythai scheidsrechters lijken een klasse apart (video)

Tja wat moet je er van zeggen

🎥 | GLORY kickbokser Yousri Belgaroui heeft nieuw trainers team

Kort geleden scheidde de wegen tussen

🎥 | Zoon kickbokslegende Nieky Holzken is een beest in de ring

De appel valt niet ver van de boom