Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Enfusion Kampioen Tayfun Ozcan: ‘ik kan GLORY’s Sitthichai verslaan’

Enfusion Kampioen Tayfun Ozcan: ‘ik kan GLORY’s Sitthichai verslaan’

De Enfusion Wereldkampioen Tayfun Ozcan is er zeker van, hij is de enige die GLORY’s lichtgewicht kampioen Sitthichai Sitsongpeenong kan verslaan.

Ozcan die ongeslagen is bij Enfusion en grote namen heeft verslagen zoals kickboks legende Andy Souwer, reageerde op een Instagram post van K1ANOOP. Deze stelde dat Ozcan de beste kickbokser ter wereld is, maar nog nooit voor GLORY Kickboxing heeft gevochten.

De Turks-Nederlandse Ozcan reageerde op de post door te zeggen: “They know i am danger to everyone in the lightweight division. I am the man to beat Sittichai mark my words. “

Tayfun Ozcan vs. Sitthichai

Is dit een open sollicitatie naar een partij tegen Sitthichai? Dat Ozcan tegen Sitthichai de ring in zou gaan is niet onmogelijk. Eerder vocht Enfusions’ Ismael Lazaar tegen niemand minder dan de ongeslagen wereldkampioen bij GLORY Rico Verhoeven. Dus geheel ondenkbaar is het niet.

LEES OOK > Tayfun Ozcan traint met Cedric Doumbe

Recentelijk trainde Ozcan met niemand minder dan GLORY wereldkampioen Cedric Doumbe. De Fransman was in voorbereiding voor zijn partij tegen Harut Grigorian die de titel moest afstaan na winst van Doumbe.

Bekijk ook

Ismael Lazaar in beroep tegen jarenlange schorsing: Dit slaat nergens op!

Topkickbokser Ismael Lazaar populairder dan ooit

Foto: GLORY Sinds de opheffing van zijn eerdere opgelegde schorsing van 4-jaar is er flink ...

Topkickbokser Ismael Lazaar gaat de ring weer in

Na een lange afwezigheid zal voormalig Enfusion kickboxing

ARRESTATIEBEVEL: Ex-GLORY Kickbokser gezocht door de politie

De politie is op zoek