Kickboksen: Enfusion's Tayfun Ozcan vs. GLORY's Cedric Doumbe Nieuws
Nieuws

Kickboksen: Enfusion's Tayfun Ozcan vs. GLORY's Cedric Doumbe

Kickboksen: Enfusion's Tayfun Ozcan vs. GLORY's Cedric Doumbe
Kickboksen: Enfusion's Tayfun Ozcan vs. GLORY's Cedric Doumbe

Cedric Doumbe staat op 9 maart in de ring tegen GLORY weltergewicht kampioen Harut Grigorian. In zijn voorbereiding trainde hij in Nederland met top vechter en wereldkampioen bij Enfusion Tayfun Ozcan.

Via hun social media kanalen verspreidde beide vechters dat zij met elkaar een flinke sparring sessie achter de rug hadden in de sportschool waar Ozcan zijn thuis heeft, Siam Gym.

Op zich is de keuze van Doumbe om met Ozcan in de voorbereiding te gaan verklaarbaar, de vechtstijl van Ozcan is van een zeer hoog niveau. Deze kan zich volgens insiders meten met een vechter als Grigorian, ook zou zijn vechtstijl vergelijkbaar zijn met die van de Armeen.

Hard style fighting

Een andere reden dat Doumbe kiest om een gelijkwaardige tegenstander als Ozcan uit te kiezen, is ongetwijfeld de harde en vernietigende stijl waarmee deze zijn tegenstanders keer op keer weet te verslaan.

Doumbe zal zijn kunnen gaan laten zien tijdens GLORY 64 welke gehouden wordt in Strasbourg, Frankrijk. Hij vecht daar voor een groot thuis publiek en kan daarmee een voordeel hebben.

Toppers

Echter is Grigorian een geduchte vechter en niet gemakkelijk te verslaan, het beloofd een titanen gevecht te worden in Strasbourg. Overigens staat 23 februari de wereldtitel van Ozcan zelf op het spel als hij deze verdedigd tegen Endy Semeleer, tijdens Enfusion Eindhoven.

LEES OOK: Tayfun Ozcan vs. Andy Semeleer tijdens Enfusion Eindhoven

Wellicht duiken er nog video's op van de sparring want twee top vechters als Ozcan en Doumbe, die zeker niet voor elkaar onderdoen in de ring, is wat vele graag zouden zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws