Cor Hemmers spreekt over breuk met GLORY Kickboxing – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Cor Hemmers spreekt over breuk met GLORY Kickboxing

Cor Hemmers spreekt over breuk met GLORY Kickboxing

Cor Hemmers spreekt over breuk met GLORY Kickboxing

Zondag werd bekend dat de wegen tussen GLORY Kickboxing en Cor Hemmers zich zouden hebben gescheiden.

Cor Hemmers kwam dinsdag zelf met een verklaring over zijn breuk met de kickboks organisatie. Dit nadat er flink wat geruchten gingen na een eerder artikel van onze redactie. Hemmers die gezien kan worden als een van de belangrijkste personen achter GLORY houdt een slag om de arm.

“Naar aanleiding van de stortvloed aan geruchten na een artikel van Vechtsportinfo.nl. Is er behoefte aan duidelijkheid over mijn relatie met GLORY.Eerder deze maand werd aangekondigd dat ik een rol zou gaan spelen als Senior Advisor / Ambassador bij het “nieuwe” GLORY, “begint Hemmers zijn verklaring op Facebook.

Het nieuwe GLORY

“Er werd op dat moment echter geen contract getekend en in het licht van recente ontwikkelingen en personeelsveranderingen. Heb ik het besluit genomen om de ondertekening van een aangeboden overeenkomst uit te stellen terwijl ik wacht om te zien hoe het “nieuwe” GLORY werkt, structureert en positioneert.”

“De toekomst biedt verschillende mogelijkheden. En in de komende maanden zal ik de tijd nemen om elk ervan volledig in overweging te nemen. Wat er ook gebeurt, ik zal me blijven inzetten voor onze mooie sport en zijn atleten. “

Bedankt

“Ik wil Pierre Andurand bedanken voor zijn vertrouwen in mij. Om te helpen onze sport op het huidige niveau te brengen. Als het “nieuwe” GLORY zich zo structureert en positioneert dat ik er weer blij mee kan zijn, is er altijd een mogelijkheid voor een nieuwe samenwerking. Bedankt,” eindigt de verklaring. Opvallend is dat mede eigenaar Scott Rudmann die GLORY overnam met het bedrijf GSUKCO niet wordt genoemd.

Insiders vertellen onze redactie dat er op de achtergrond bij GLORY veel onvrede was. Zo zou Hemmers niet goed genoeg gewaardeerd worden door sommige personen die aan het roer stonden. “Cor is een topvent en een van de beste matchmakers die je maar kunt hebben. Een man met verstand van zaken. Zonder hem geen GLORY, “aldus een van de reacties.

Hoe nu verder

Dat Hemmers een belangrijke rol speelde binnen GLORY is duidelijk. Zo was hij ook vaak te zien op tv, tot voor kort in de Veronica serie Hemmers & Hendriks. “Ze gaan zich nog wel achter de oren krabben bij GLORY, Cor was echt een van de toppers die alles draaiend hield. Wat Cor heeft gedaan is moeilijk te evenaren, echt een top gozer, “zegt een bron.

Hoe GLORY nu verder gaat is niet helemaal duidelijk dinsdag werd ook bekend dat Talpa de uitzendrechten overeenkomst heeft verbroken. Reden zou de mistige situatie rond GLORY zijn en de negatieve aandacht. John de Mol zou hier niet op zitten te wachten. Toch zegt de organisatie per oktober weer actief te zijn. En tekende afgelopen dagen nog Enfusion wereldkampioen Levi Rigters bij GLORY.

Bekijk ook

Domme actie: PLATNEUS krijgt schorsing wegens fraude

Derek Anderson is voor 120 dagen geschorst wegens het vervalsen van medische papieren voor zijn ...

FOTO’S: Rico heeft nieuwe vriendin, samen op vakantie in Marbella

Rico Verhoeven heeft een nieuwe vriendin

🎥 Scherp en snel: Deontay Wilder toont boks skills

Deontay Wilder lijkt te werken aan een rentree

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page