Talpa stopt toch met uitzenden van GLORY Kickboxing events Nieuws
Nieuws

Talpa stopt toch met uitzenden van GLORY Kickboxing events

Talpa stopt toch met uitzenden van GLORY Kickboxing events
Talpa stopt toch met uitzenden van GLORY Kickboxing events

De kogel is door de spreekwoordelijke kerk. Talpa blijkt de banden met GLORY Kickboxing definitief te hebben doorgesneden.

Maandag vertelden bronnen onze redactie dat de relatie tussen Talpa en GLORY op losse schreoven zou staan. MMA DNA brengt dinsdagavond het nieuws naar buiten dat het doek valt voor de uitzendingen van de GLORY events.

Veronica die de events live uitzond op tv en welke ook te zien waren op internet via KIJK.nl, zit nu dus zonder kickboks events. Wel zenden zij nog de UFC events uit. Dinsdag werd het personeel bij elkaar geroepen voor een meeting over de situatie tussen Talpa en GLORY.

Ingrijpen

Een bron vertelde onze redactie dat Talpa niet geheel tevreden was met de ontstane situatie rondom GLORY. Het is niet ondenkbaar dat Talpa baas John de Mol zelf heeft ingegrepen, deze staat er om bekend de touwtjes strak in handen te houden bij de Talpa entiteiten.

Dat het vervallen van de uitzendingen door Talpa een flinke aderlating is voor GLORY mag duidelijk zijn. Ook komen de GLORY events niet meer voor op het schema van UFC Fight Pass. Dit indiceert dat ook deze deal niet is voortgezet. Hoe GLORY haar events straks gaat uitzenden is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws