Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op' (video)

Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op' (video)

Badr Hari en Alistair Overeem stonden vandaag lijnrecht tegenover elkaar tijdens een online interview met Ariel Helwani. Vooruitlopend op hun gevecht van deze zaterdag op Glory Collision 4 spraken de twee topvechters ronduit.

Tijdens het interview (in het Engels), wonden Badr en Overeem en geen doekjes om. Er is veel respect tussen de twee maar ze komen om te vechten. ,,Ik domineerde elk gevecht tot nu toe", zegt Badr op de vraag of zijn verliezen hem geraakt hebben.

Dominante vechter

Overeem van zijn kant was vol lof voor Badr; ,,Ik hou van je, zonder jou had ik nooit in de K-1 gevochten", zei Overeem tegen Badr. Ook gaf Overeem aan dat er wel wat issues zijn met bij Badr zelf en dat hij onder een kopje thee na het gevecht daar graag eens met hem over kletst.

Op de vraag hoe het er zaterdag aan toe zal gaan zijn zowel Badr als Overeem duidelijk. Het wordt geen soft gevecht, de fans kunnen spektakel verwachten in de Glory ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws