Badr vs. Overeem! 'Wordt het de laatste ronde?' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr vs. Overeem! ‘Wordt het de laatste ronde?’

Badr vs. Overeem! ‘Wordt het de laatste ronde?’

Badr Hari vs. Alistair Overeem! 'De laatste ronde'

Badr Hari vs. Alistair Overeem vechten deze zaterdag in een langverwachte explosieve wedstrijd tijdens Glory Collision 4 in het Gelredome. Maar wordt het dé kickbokswedstrijd van het jaar of de laatste ronde voor beide vechters?

De twee vechters, respectievelijk 37 en 42 jaar oud, zijn legendes in de vechtsport. Hari is de grootste naam in het kickboksen en die nog steeds actief is. In plaats daarvan keert Overeem terug naar de kickboksring na een illustere MMA-carrière in de UFC, waar hij zelfs voor de zwaargewicht titel streed maar deze niet won (lees verder onder video).

Overeem’s laatste kickboksgevecht was de K-1 finale in 2010. Toen verbrijzelde de “Demolator” zijn tegenstanders. Spong, Saki en Peter Aerts konden echter niet slagen tegen ​​Overeem die destijds een gespierd gevaarte was. Overigens bezorgde Badr Hari, Overeem zijn laatste nederlaag in 2009.

Badr Hari vs. Overeem, zaterdag bij Glory

De wedstrijd tussen de twee is de derde directe confrontatie. Ze hebben elk een overwinning op de andere behaald, beide door KO en in de eerste ronde. Hun gevecht is de headliner in het gala dat zaterdag in Arnhem zal plaatsvinden. Zowel Hari als Overeem hebben al aangegeven dat zij na deze wedstrijd verder willen vechten. Glory Kampioen Rico Verhoeven lijkt daarbij het doel (lees verder onder video).

Op Glory Collision 4 staan ​​ook nog vier titelwedstrijden. De Thai Petpanomrung Kiatmuu9 vecht tegen Mexicaan Abraham Vidales om de vedergewichttitel. Tyjani Beztati vecht tegen Stoyan Koprivlenski voor de lichtgewicht titel. Sergej Maslobojev vecht met tegen Tarik Khbabez voor de vacante licht zwaargewicht titel. In de Co-headliner is er de titelwedstrijd tussen Tiffany van Soest en Sarah Moussaddak.

Bekijk ook

Oud-Bokser maait 15 man neer! 'Actieheld'

Oud-Bokser maait 15 man neer! ‘Actieheld’ (video)

Blijkbaar is hij beschuldigd van mishandeling

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los (video)

Terwijl de oorlog in Oekraïne aan de gang is

Asielzoekertje pakt Pestkop keihard aan! 'lik op stuk'

Immigrantje pakt Pestkop keihard aan! ‘lik op stuk’ (video)

De jongen wilde klaarblijkelijk stoer doen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page