Home / Nieuws / Kickboks kampioen Naomi Tataroglu maakt overstap naar MMA

Kickboks kampioen Naomi Tataroglu maakt overstap naar MMA

Nederland barst van het kickboks talent ook bij de vrouwen met een Anissa Haddoui (meervoudig wereldkampioen o.a. Kunlun), Jorina Baars (Bellator kampioen kickboksen), Denise Kielholtz (Bellator Wereldkampioen MMA) en vele meer. Echter is er nog een dame die het goed doet Naomi Tataroglu. Zij heeft internationaal gevochten en is geen onbekende binnen het Nederlandse kickboks circuit. Afgelopen zaterdag won zij op Global Fight in Den Haag de wereldtitel, een van haar concurrenten Georgina van der Linden (ook een van Nederlands top talenten), won de Enfusion wereldtitel in het zelfde weekend, wat eens te meer aangeeft dat er een nieuwe lichting top kickboksers aan zit te komen.

Kickboks kampioen Naomi Tataroglu maakt overstap naar MMA

Tataroglu maakt overstap naar het MMA

Naomi “Miss Pitbull” maakte via een interview met het AD samen met haar trainer bekend dat zij de bokshandschoenen in de wilgen hangt en een overstapt maakt naar het MMA. Zij is ooit begonnen met kickboksen omdat zij veel gepest werd zo verteld zij in het interview. Zij is op zoek na een nieuwe uitdaging na een lange tijd ongeslagen te zijn als kickbokser. Dat wordt dus MMA ,niet alleen is de uitdaging een motivering om over te stappen, ook het geld wat er te verdienen is met MMA is een reden. “Met kickboksen valt er voor Naomi simpelweg geen geld te verdienen.” zegt haar trainer Michael Polanen. Bij MMA is dat anders en kan zij naast het feit dat zij het spelletje leuk vindt beter uit de verf komen en er ook van gaan leven. Wanneer Naomi haar eerste partij zal zijn in de kooi en tegen wie is nog niet bekend.

Bekijk ook

Vermiste dochter UFC-vechter bewust in de val gelokt (video)

In een interview donderdag met de bekende Dr Phil, spraken UFC-vechter Walt Harris en zijn vrouw over de vermissing van hun dochter.

Demonstrant bijt vrouwelijke MMA-vechter in borst (video)

De gemoederen lopen flink op in Amerika tijdens de anti president Trump demonstraties In de ...

RICO VS BADR 2: Verrassende verschuiving winnaar in de polls

De aanstaande clash tussen Rico Verhoeven en Badr Hari blijft de gemoederen bezig houden.