Khabib slaat UFC droomgevecht af: 'Wil legende niet breken' (video) Nieuws
Nieuws

Khabib slaat UFC droomgevecht af: 'Wil legende niet breken' (video)

Khabib slaat UFC droomgevecht af: 'Wil legende niet breken' (video)

Khabib Nurmagomedov onthult dat Dana White hem onlangs heeft aangeboden om te vechten met Georges St-Pierre. Echter wil de Rus die met pensioen is de legende van de Canadees niet breken.

De voormalige UFC-lichtgewicht kampioen onthulde onlangs dat ondanks zijn vertrek bij de organisatie, de UFC-baas hem zijn droomgevecht aanbood met St-Pierre. ,,Dana stuurde me een bericht en zei: 'Hé, Georges St-Pierre wil met je vechten'", vertelde Nurmagomedov aan MMA Junkie.

Ik ben echt klaar

,,Ik zei, wat kan ik doen?' Ik weet het niet. Ik ben klaar, weet je? Ik denk dat George ook klaar is, weet je. Laat deze man een legende blijven. Hij is 40 jaar oud en ik begrijp niet waarom hij moet vechten. Ik denk dat hij ook geld heeft. Ik ben klaar. Ik ben echt klaar.”

St-Pierre vocht voor het laatst in november 2017 bij UFC 217, Wat Nurmagomedov betreft, in zijn laatste gevecht als headliner op UFC 254, zette de Rus een uitstekende prestatie neer door interim-kampioen Justin Gaethje te domineren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws