UFC-ster Khabib heeft angstmoment: 'Vooral niet kijken' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Khabib heeft angstmoment: 'Vooral niet kijken'

UFC-ster Khabib heeft angstmoment: 'Vooral niet kijken'

Khabib Nurmagomedov voormalig UFC lichtgewicht is een berucht vechter, toch kent de Rus ook zo zijn angstmomenten. Vooral als een van zijn vechters dreigt te worden verslagen.

Hoewel zijn mixed martial arts-carrière alleen al genoeg is om Khabib's erfenis als een legende van de sport te verstevigen, rust hij niet op zijn lauweren. In plaats daarvan kijkt hij naar de toekomst, of het nu via zijn eigen organisatie Eagle FC is of zijn werk als coach.

Als dat maar goed gaat

Khabib heeft veel kennis om te delen aan de mensen om hem heen en kent geen angst. Maar bij Bellator 273 afgelopen weekend hoopte hij er het beste van toen Islam Mamedov een van zijn vechters flink in de knel zat. Benson Henderson die Mamedov flink in een nekklem had leek deze te verstikken. De spanning bij Khabib liep dusdanig op dat hij niet durfde te kijken hoe het af zou lopen.

Gelukkig voor zowel Khabib als hulp coach Usman Nurmagomedov kon Mamedov ontsnappen aan de greep. Mamedov verloor via split decision op de score kaarten na de opmerkelijke vertoning van Henderson. Dit luide gelijk het eerste verlies als coach voor Khabib in.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws