Khabib! 'Dit had McGregor niet moeten doen' Nieuws
Nieuws

Khabib! 'Dit had McGregor niet moeten doen'

Khabib! 'Dit had McGregor niet moeten doen'

Khabib Nurmagomedov vindt de onlangs verwijderde tweet van Conor McGregor over de vader van de Rus vreselijk was. De UFC-legende bekritiseerde de acties van zijn voormalige rivaal McGregor tijdens een gesprek met TMZ Sports eerder deze week.

Nadat Khabib schreef: "Goed verslaat altijd het kwaad" na het verlies van McGregor tegen Poirier tijdens UFC 264 in juli, reageerde de Ier vorige week door te tweeten: "COVID is goed en vader is slecht?" De sindsdien verwijderde haat tweet was een duidelijke verwijzing naar de vader en oude coach van Khabib, Abdulmanap, die in 2020 stierf aan COVID-19-complicaties.

Smakeloos

,,Verschrikkelijk", zei Khabib over het bericht op sociale media, dit had hij niet moeten doen, eraan toevoegend dat hij gelooft dat McGregor de grens heeft overschreden. Khabib's vriend en teamgenoot, de voormalig UFC-kampioen Daniel Cormier, veroordeelde ook McGregor's vuilpraat.

Khabib en McGregor stonden tegenover elkaar in het best verkochte gevecht in de geschiedenis van de UFC in 2018, waarbij de Rus de lichtgewicht titel verdedigde en behield door McGregor in een wurggreep te nemen en te verslaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws