'Conor McGregor's kansloze gedrag is een schreeuw om hulp'
Home / Nieuws / ‘Conor McGregor’s kansloze gedrag is een schreeuw om hulp’

‘Conor McGregor’s kansloze gedrag is een schreeuw om hulp’

Conor McGregor is een grens overgegaan met het plaatsen van een tweet over de overleden vader van zijn aartsvijand Khabib Nurmagomedov.

Voormalige UFC-kampioen Daniel Cormier belde onmiddellijk met Nurmagomedov nadat McGregor ‘de grens overschreed’ met de inmiddels verwijderde tweet. De recente Twitter-aanval van McGregor op de overleden vader van Nurmagomedov viel niet goed bij Cormier.

Maandag plaatste McGregor een bericht op Twitter dat gericht leek te zijn aan de vader van Nurmagomedov, Abdulmanap Nurmagomedov, die afgelopen juli overleed nadat hij positief had getest op COVID-19. De nu verwijderde tweet luidde: “Covid is goed en vader is slecht?”

Dit doe je gewoon niet

Hoewel Nurmagomedov de berichten van McGregor zelf misschien kan negeren, blijven zijn fans de Ier steunen, ongeacht het bericht, wat Cormier verbijstert. ,,Eerlijk gezegd, als Conor dat soort dingen doet, is het moeilijk te begrijpen hoe er zoveel mensen zijn die dat soort gedrag ondersteunen”, zei Cormier. ,,Ik denk dat als dat soort dingen worden gezegd, ik denk dat het een schreeuw om hulp is.”

Cormier, een zeer goede vriend van Nurmagomedov, maakte bezwaar tegen de aanval en zei dat McGregor te ver was gegaan met zijn onzin.

Bekijk ook

⚠️ Glory verplaatst Verhoeven vs Overeem persconferentie van maandag

De GLORY Collision 3 Rico Verhoeven vs Alistair Overeem persconferentie is verplaatst naar

Dikke bonus! UFC’er Smith SPEKT rekening met winst op Spann

Anthony Smith nam het afgelopen nacht op tegen Ryan Spann

‘Ongelijke strijd!’ Boksreus MEPT armworstel icoon ‘KO’ (video)

De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page