Keert Rico Verhoeven pas in 2023 weer terug naar de ring? Nieuws
Nieuws

Keert Rico Verhoeven pas in 2023 weer terug naar de ring?

Keert Rico Verhoeven pas in 2023 weer terug naar de ring?

Rico Verhoeven heeft een ambitie en dat is acteren, toch zegt de topkickbokser ook nog de ring in te gaan. Maar dat zou zomaar in 2023 kunnen zijn.

Tijdens een gastoptreden vandaag in de tv show Half8 van Johnny de Mol, zegt Verhoeven ook nog de ring in te gaan, naast zijn acteer ambities. ,,Je gaat dus ook nog wel vechten en wilt 10 jaar kampioen blijven, dat is dus eind 2023", vroeg De Mol aan Verhoeven, die volmondig ja zei.

Langere pauze

Als we deze uitspraak mogen geloven zal de koning van het kickboksen dit jaar niet zijn titel verdedigen, maar pas in 2023. Er was al eerder een langere pauze. Na zijn gevecht in december 2019 tegen Badr Hari, kwam Verhoeven pas in 2021 een aantal keer in actie. Onder andere in het monstergevecht met Jamal Ben Saddik.

Zonder twijfel is Verhoeven de grootste naam in het kickboksen, als langst regerend zwaargewicht kampioen binnen Glory inmiddels een legende. Toch wil de topatleet zijn vleugels uitslaan en gaan acteren, iets waar hij voor meer dan 1000% voor gaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws