Rico Verhoeven afgewezen voor rol in film Stallone: 'Dit is de reden' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven afgewezen voor rol in film Stallone: 'Dit is de reden'

Rico Verhoeven afgewezen voor rol in film Stallone: 'Dit is de reden'

Rico Verhoeven zag een rol naast Sylvester Stallone aan zich voorbij gaan omdat hij te knap zou zijn. De kickbokskampioen zegt dit onder andere in een interview met de pers.

De beste kickbokser ter wereld nodigde de pers bij hem thuis uit voor een sneak preview van zijn nieuwste docu-serie 'Dream Big'. Verhoeven die een acteer carrière ambieert deed auditie voor een rol naast de bekende acteur Sylvester Stallone. Echter kwam de kampioen niet door de selectie.

Tegen het AD zegt Verhoeven; ,,Ik was te knap voor die rol, dat werd mijzelf verteld door Stallone die mij belde, 'You are too good looking man'. Volgens de manager van Verhoeven, Karim Erja kan de kickbokser er nog steeds pissig om worden.

Te knap

1,5 jaar werd Verhoeven gevolgd voor de nieuwe docu-serie 'Dream Big'. De fans van de kickbokser kijken er naar uit wanneer deze morgen (4 maart) op Prime Video bij Amazon te zien zal zijn. Toch is het succes Verhoeven niet komen aanwaaien. Niet alleen in de kickboksring boekt Verhoeven succes maar ook als ondernemer.

,,Je ziet echt een deel van mijn levenswerk", zegt Verhoeven over docu-serie 'Dream Big'. ,,Ik wil ook het beeld rechtzetten dat alles mij maar komt aanwaaien." De kickbokser belooft dat de fans een echt kijkje in de keuken krijgen. ,,Ze waren als het waren als een fly on the wall, dus je ziet alles. En hoe ik al die ballen in de lucht houdt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws