💰 Katsjing! UFC-ster McGregor Instagram inkomsten onthuld
Home / Nieuws / 💰 Katsjing! UFC-ster McGregor Instagram inkomsten onthuld

💰 Katsjing! UFC-ster McGregor Instagram inkomsten onthuld

'Zoveel!' UFC-ster Conor McGregor Instagram inkomsten onthuld

Conor McGregor verdiende vorig jaar iets minder dan € 1 miljoen met gesponsorde Instagram-berichten. DE UFC-ster staat 9e in de ranglijst van grootverdieners onder Europese beroemdheden.

Een onderzoek van NetCredit berekende de geschatte inkomsten die ’s werelds grootste sterren en creëerde de Instagram Rich List 2022. Cristiano Ronaldo stond bovenaan de lijst en verdiende vorig jaar € 86,9 miljoen. Ook de Nederlandse voetbalster Virgil van Dijk staat op de lijst met grootverdieners.

Lionel Messi, Virat Kohli, Ellen DeGeneres en Beyonce rondden de algemene top vijf af. Uit het onderzoek bleek dat voormalige UFC-kampioen McGregor in 2021 maar liefst €996.858 verdiende. McGregor’s verdiensten waren ook genoeg voor hem om de 9e plaats te behalen voor de best betaalde sterren in Europa.

Lekker cashen

De MMA-ster is ook bezig met zijn whiskymerk Proper No 12 en huurt een merkambassadeur in voor de drank. De Ier plaatste vorige maand een paginagrote advertentie waarin de baan in de New York Times werd gepubliceerd. De advertentie begint met de vraag: “Heb jij het in je om voor mij te werken?”

McGregor deelde ook een tweede advertentie op zijn Instagram-pagina. In de advertentie zit hij op een bureau met een fles Proper No 12 whisky voor zich. Hij zegt: “Dus je wilt een goede merkambassadeur zijn? Ben je correct? Hoe correct ben je?”

Bekijk ook

'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende

‘Badr heeft mij niets gezegd!’ Coach over speculaties kickbokslegende

Badr Hari is een aantal keren gespot op zijn oude

Wat is kickboksen?

Wat is kickboksen?

De beste kickboksers zijn een aantal mannen en vrouwen.

'Af jij!' Oude bokser slaat rivaal onderuit (video)

‘Af jij!’ Oude bokser slaat rivaal genadeloos onderuit (video)

Waarom de twee een boksgevecht hielden is niet bekend

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page