? Katsjing! UFC-ster McGregor Instagram inkomsten onthuld Nieuws
Nieuws

? Katsjing! UFC-ster McGregor Instagram inkomsten onthuld

? Katsjing! UFC-ster McGregor Instagram inkomsten onthuld

Conor McGregor verdiende vorig jaar iets minder dan € 1 miljoen met gesponsorde Instagram-berichten. DE UFC-ster staat 9e in de ranglijst van grootverdieners onder Europese beroemdheden.

Een onderzoek van NetCredit berekende de geschatte inkomsten die 's werelds grootste sterren en creëerde de Instagram Rich List 2022. Cristiano Ronaldo stond bovenaan de lijst en verdiende vorig jaar € 86,9 miljoen. Ook de Nederlandse voetbalster Virgil van Dijk staat op de lijst met grootverdieners.

Lionel Messi, Virat Kohli, Ellen DeGeneres en Beyonce rondden de algemene top vijf af. Uit het onderzoek bleek dat voormalige UFC-kampioen McGregor in 2021 maar liefst €996.858 verdiende. McGregor's verdiensten waren ook genoeg voor hem om de 9e plaats te behalen voor de best betaalde sterren in Europa.

Lekker cashen

De MMA-ster is ook bezig met zijn whiskymerk Proper No 12 en huurt een merkambassadeur in voor de drank. De Ier plaatste vorige maand een paginagrote advertentie waarin de baan in de New York Times werd gepubliceerd. De advertentie begint met de vraag: "Heb jij het in je om voor mij te werken?"

McGregor deelde ook een tweede advertentie op zijn Instagram-pagina. In de advertentie zit hij op een bureau met een fles Proper No 12 whisky voor zich. Hij zegt: "Dus je wilt een goede merkambassadeur zijn? Ben je correct? Hoe correct ben je?"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws