KAPOT: Conor McGregor 'ik kan zo niet langer doorgaan' Nieuws
Nieuws

KAPOT: Conor McGregor 'ik kan zo niet langer doorgaan'

KAPOT: Conor McGregor 'ik kan zo niet langer doorgaan'
KAPOT: Conor McGregor 'ik kan zo niet langer doorgaan'

Conor McGregor, die zich momenteel te midden van beschuldigingen van seksueel geweld bevindt beweert dat hij 'zo niet verder kan'.

Afgelopen weekend werd McGregor opgepakt op Corsica. Nadat hij zijn geslachtsdeel zou hebben getoond aan een onbekende vrouw. Na een uitgebreide verhoor werd de UFC-ster heengezonden. De zaak is echter nog in onderzoek.

Totaal kapot

"Ik kan niet meer", schreef McGregor in reactie op een comment, "ik ben totaal kapot." Audie Attar, die McGregor managed, en het juridische team van de Ier hebben beide verklaringen vrijgegeven waarin de aantijgingen tegen hem krachtig worden ontkend.

"Ik ben woedend en laat luid en duidelijk een waarschuwing horen: Conor McGregor is en zal geen doelwit zijn voor diegenen die snel wat geld denken te willen scoren", zei Attar. "Zelfmoord interventie is niet nodig terwijl iedereen mij online belachelijk maakt in deze afschuwelijke tijd in mijn leven", schreef McGregor op social media.

Zelfmoord preventie

“Ik probeer sterk te blijven voor mijn kinderen en de mensen die op mij reageren en die mij liefhebben en steunen. Bedankt voor de beledigingen, hypocriet. "Het is niet verwonderlijk dat McGregor veel commentaar heeft gekregen te midden van deze nieuwste beschuldigingen van wangedrag.

KAPOT: Conor McGregor 'ik kan zo niet langer doorgaan'

De Ier is al meerdere malen met justitie in aanraking geweest voor openbare geweldpleging. Zo viel hij samen met vrienden een bus aan met UFC vechters er in. Sloeg hij een fan een telefoon uit handen. En mishandelde hij een oude man in een kroeg die weigerde de whisky van het eigen merk van de vechter te drinken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws