Conor McGregor ontkent beschuldiging poging tot aanranding Nieuws
Nieuws

Conor McGregor ontkent beschuldiging poging tot aanranding

Conor McGregor ontkent beschuldiging poging tot aanranding
Conor McGregor ontkent beschuldiging poging tot aanranding

Voormalig UFC-kampioen Conor McGregor, werd eerder deze week ondervraagd en vrijgelaten in Corsica wegens poging tot aanranding.

Een woordvoeder van McGregor heeft sindsdien aan TMZ verteld dat “Conor McGregor krachtig elke beschuldiging van wangedrag ontkent. Hij is ondervraagd en vrijgelaten. "

Lokale autoriteiten gaven een verklaring af aan AFP-nieuws in Frankrijk. Nadat een eerste bericht verklaarde dat McGregor was vastgehouden wegens beschuldigingen van onfatsoenlijke gedrag.

Niks van waar

In een later bericht van TMZ stond dat het vermeende incident plaatsvond in een bar op Corsica. De vertegenwoordigers van McGregor gaven vervolgens een verklaring af waarin hij de aantijgingen tegen hem ontkende.

McGregor werd in 2019 opnieuw gearresteerd omdat hij buiten een nachtclub de telefoon van een vreemde had vernield. In april 2019 haalde McGregor opnieuw de krantenkoppen toen een video leek te laten zien hoe McGregor een oudere man tegen het hoofd sloeg in een pub in Ierland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws