Conor McGregor ontkent beschuldiging poging tot aanranding
Home / Nieuws / Conor McGregor ontkent beschuldiging poging tot aanranding

Conor McGregor ontkent beschuldiging poging tot aanranding

Conor McGregor ontkent beschuldiging poging tot aanranding

Voormalig UFC-kampioen Conor McGregor, werd eerder deze week ondervraagd en vrijgelaten in Corsica wegens poging tot aanranding.

Een woordvoeder van McGregor heeft sindsdien aan TMZ verteld dat “Conor McGregor krachtig elke beschuldiging van wangedrag ontkent. Hij is ondervraagd en vrijgelaten. “

Lokale autoriteiten gaven een verklaring af aan AFP-nieuws in Frankrijk. Nadat een eerste bericht verklaarde dat McGregor was vastgehouden wegens beschuldigingen van onfatsoenlijke gedrag.

Niks van waar

In een later bericht van TMZ stond dat het vermeende incident plaatsvond in een bar op Corsica. De vertegenwoordigers van McGregor gaven vervolgens een verklaring af waarin hij de aantijgingen tegen hem ontkende.

McGregor werd in 2019 opnieuw gearresteerd omdat hij buiten een nachtclub de telefoon van een vreemde had vernield. In april 2019 haalde McGregor opnieuw de krantenkoppen toen een video leek te laten zien hoe McGregor een oudere man tegen het hoofd sloeg in een pub in Ierland.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page