🎥 Vader Tyson Fury kopstoot Usyk teamlid onderuit: 'Loopt hoofdwond op' Nieuws
Nieuws

🎥 Vader Tyson Fury kopstoot Usyk teamlid onderuit: 'Loopt hoofdwond op'

🎥 Vader Tyson Fury kopstoot Usyk teamlid onderuit: 'Loopt hoofdwond op'

John Fury de vader van Tyson Fury liep een bloederige wond aan zijn voorhoofd op nadat hij een kopstoot uitdeelde aan een teamlid van Oleksandr Usyk.

Het incident gebeurde vandaag op de persconferentie voor het gevecht tussen Tyson Fury en Oleksandr Usyk. Welke aanstaande zaterdag plaatsvindt in de Kingdom Arena in Riyadh Saoedie Arabië.

Van verbale confrontatie naar fysieke clash

Tijdens de persconferentie raakte John Fury de vader en coach van Tyson gewond aan zijn voorhoofd na een vermeende vechtpartij met iemand uit het team van Usyk.

Getuigen op de persconferentie verklaarden dat er eerst verbale beledigingen werden uitgedeeld, die escaleerden in een fysieke confrontatie. Op videobeelden is te zien dat John Fury met een bloedende hoofdwond wegloop nadat deze een kopstoot had uitgedeeld.

🎥 Vader Tyson Fury kopstoot Usyk teamlid onderuit: 'Loopt hoofdwond op'
John Fury na zijn kopstoot op een teamlid van Oleksandr Usyk

Getuigenissen en videobeelden tonen verhitte situatie

Er is nog onduidelijkheid over wie de eerste klap uitdeelde en wat de exacte aanleiding was voor de vechtpartij. John Fury zou wel geroepen hebben "Ik leef voor deze shit, bloed en eer!" na het incident. Gelukkig hoefde hij naar verluidt geen medische hulp in te roepen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws