Jamal Ben Saddik: ‘Ik ben niet gaan kickboksen om mijn landgenoten te slopen’ Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik: ‘Ik ben niet gaan kickboksen om mijn landgenoten te slopen’

Jamal Ben Saddik: ‘Ik ben niet gaan kickboksen om mijn landgenoten te slopen’
Jamal Ben Saddik: ‘Ik ben niet gaan kickboksen om mijn landgenoten te slopen’

Vandaag plaatste Jamal Ben Saddik een statement op Instagram die de kern raakt waarom twee vechters in de ring staan. Het gaat om respect en eer naar elkaar toe.

“Atleten worden beoordeeld, Atleten worden bekritiseerd, Atleten worden geprezen en Atleten worden gesloopt.” Zo begint de post van Saddik.

Hij vervolgt: “Wat mensen vergeten is dat atleten ook mensen zijn. De sport van vechtsporten gaat niet over cultuur, erfgoed, ... Het gaat over 2 atleten die hun vaardigheden demonstreren die met respect zijn verworven. Ik ben niet in deze sport om mijn landgenoten te slopen. “

Talent

“Ik ben in deze sport om mijn talent te tonen en om voor mijn gezin te zorgen. Met dat gezegd, ik weet dat ik zal worden beoordeeld, bekritiseerd, geprezen en gesloopt. Aan het eind van de dag zal ik mijn doelen voor mij en mijn familie bereiken. Want met welk oordeel u ook oordeelt, u zult beoordeeld worden ...”

Met deze post verwijst Saddik, de critici die over een match tussen Badr Hari en hemzelf hun commentaar niet na konden laten naar de hoek. Het gaat tenslotte om respect en eer naar elkaar toe binnen en buiten de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws