WLF China: Hassan Toy met winst op Liu Yaning stap dichterbij de $ 100.000 Nieuws
Nieuws

WLF China: Hassan Toy met winst op Liu Yaning stap dichterbij de $ 100.000

WLF China: Hassan Toy met winst op Liu Yaning stap dichterbij de $ 100.000
WLF China: Hassan Toy met winst op Liu Yaning stap dichterbij de $ 100.000

Hij is weer een stap dichterbij de hoofdprijs van het 16 mans toernooi van Wu Lin Feng, Hassan Toy. Vanavond zegevierde hij tegen de Chinees Liu Yaning via knock-out in de tweede wedstrijd van het toernooi.

Maar liefst 100.000 dollar is er te verdienen voor de winnaar van het prestigieuze WLF toernooi. De Nederlands - Turkse staat Toy er goed voor, al eerder won hij de eerste ronde wedstrijden. Met de winst van hedenavond stoot hij verder door, hij zal opnieuw aantreden in december.

Trots

Als Toy de partij in december succesvol weet af te sluiten met winst zal hij in januari 2019 vechten voor de $100.000. Michael Polanen (trainer-coach van Toy) is super trots op zijn pupil. Hij berichte ons dan ook direct na de winst.

Het toernooi is opgesplitst na een loting die eerder plaatsvond, er is een verdeling van vier groepen onderverdeeld als A, B,C en D. Hassan Toy is ingeloot in groep C. Met namen als een Petchtanong Banchamek zal Hassan Toy stevige tegenstand kunnen verwachten, echter heeft hij ook tegen grote namen als een Sittichai Sitsongpeenong gestaan dus weet hij wat er te verwachten is aan tegenstand op dit soort toernooien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws